Homepage  / Cinema

Warner pregătește încă un „Matrix”. Keanu Reeves nu e în proiect

Warner pregătește încă un „Matrix”. Keanu Reeves nu e în proiect

de Redactia Tvmania

Au tot început să umble zvonuri cu privire la un nou „Matrix” și cum se zice că nu iese fum fără foc au apărut și primele flăcări.

The Hollywood Reporter a aflat că studiourile Warner ar avea în plan reîntoarcerea în cinematografe a universului Matrix și, mai mult, actorul Michael B. Jordan ar fi îmbiat să-i ia rolul lui Keanu Reeves. Nu e clat încă ce ar vrea să facă: remake, reboot sau continuare, orice e posibil.

Deocamdată niciuna dintre surorile Wachowski, foștii frați Wachowski, creatoarele universului Matrix, nu sunt implicate în proiect. Iar luna trecută, Keanu Reeves declara că el e gata să se întoarcă într-un eventual „Matrix 4” cu condiția ca Lilly și Lana Wachowski să participe și cu condiția ca scenariul să fie bun. Dar se pare că planurile studiourilor Warner sunt cu totul altele.

Prima parte din saga „Matrix”, lansată în 1999, a fost un succes pentru Warner, adunând peste 463 de milioane de dolari din încasări. Franciza și-a câștigat reputația internațională datorită efectelor vizuale revoluționare la acea vreme. Combinație de arte marțiale, SF și filosofie, primul film a avut două continuări: „Matrix – Reîncărcat” / „The Matrix Reloaded” și „Matrix – Revoluții” / „The Matrix Revolutions”.

Să ne amintim trailer-ul primului „Matrix”:

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton