Homepage  / Netflix

„Wednesday”, sezonul 2. Cine este posibilul personaj negativ din viitoarele episoade ale serialului Netflix

„Wednesday”, sezonul 2. Cine este posibilul personaj negativ din viitoarele episoade ale serialului Netflix
4

de Roxana Mirea,

Finalul sezonului 1 al serialului „Wednesday” dezvăluie că Wednesday Addams are un urmăritor misterios, ceea ce pregătește un personaj negativ important pentru sezonul 2. În urma unui mesaj sugestiv și a unei fotografii, protagoinista recunoaște că are "primul ei hărțuitor". Din moment ce fotografia a fost făcută în interiorul Academiei Nevermore, cel care o urmărește pe protagonistă este probabil un părinte, un profesor sau un student. Iată toate posibilitățile pentru viitorul personaj negativ din „Wednesday”, sezonul 2, potrivit screenrant.com.

Cine este posibilul personaj negativ din „Wednesday”, sezonul 2

Șeriful Galpin

Dușmănia dintre Wednesday și șeriful Galpin îl face pe acesta din urmă un suspect probabil, dar există loc de îndoială că el este hărțuitorul. Galpin nu se afla în cafenea în momentul în care a fost făcută poza cu Wednesday și Tyler, el intrând câteva momente mai târziu. De asemenea, nu este clar de ce s-ar afla la Academia Nevermore în timp ce studenții se mută. Cu toate acestea, șeriful Galpin ar putea avea un complice în sezonul 2 din Wednesday, deoarece are motive personale pentru a se răzbuna pe Wednesday.

Lucas Walker

Lucas și Wednesday au fost deseori în dezacord de-a lungul sezonului 1 al serialului „Wednesday”. Este posibil ca Lucas să îi reproșeze în continuare anumite fapte pe care ea le-a făcut de-a lungul celor opt episoade. Dacă este așa, Lucas ar putea căuta să se răzbune pe Wednesday, urmărind-o și amenințând-o.

Vincent Thorpe

Deși acesta nu apare în sezonul 1 din „Wednesday”, serialul face deseori referire la celebrul tată al lui Xavier, Vincent Thorpe. Wednesday indică faptul că, din mai multe motive, celebrul medium este un tată slab pentru Xavier. Se lasă să se înțeleagă că ceva mai nefast se află în notorietatea lui Vincent. Aceasta ar putea să o amenințe pe Wednesday să stea departe de fiul său, potențiala sa identitate de hărțuitor fiind mai periculoasă datorită bogăției, puterii și legăturilor sale din trecut cu familia Addams.

Yoko Tanaka

În timp ce sezonul 1 al serialului „Wednesday” nu oferă niciun motiv pentru care vampirul Yoko Tanaka ar urmări-o și amenința-o pe Wednesday Addams, ea este totuși suspectă, având în vedere că nu se știe aproape nimic despre ea. Yoko este adesea menționată de Enid, colega de cameră a lui Wednesday. Cu toate acestea, nu este clar ce simte Yoko în legătură cu Wednesday, așa că ea ar putea să o amenințe pe protagonistă dintr-un motiv nedezvăluit.

Connie Jorgensen

Deși este văzută doar pentru scurt timp în primul sezon, personajul Connie Jorgensen pare să aibă mai multe legături ciudate cu proscrișii. Proprietara magazinului Uriah’s Heap, Connie apare atunci când Ajax și Enid lucrează în magazinul de antichități.

Este posibil ca „Wednesday” să se întoarcă la Netflix cu sezonul 2

Nu a fost confirmat oficial faptul că „Wednesday” va avea și un al doilea sezon, însă succesul pe care le-au avut cele opt episoade, duce spre acest fericit deznodământ. Într-un interviu, co-creatorul serialului, Alfred Gough, a abordat posibilitatea de a extinde serialul cu încă un sezon.

„Miles (Millar, colegul său de creație) și cu mine discutăm între noi despre asta. Cu siguranță există mai multe lucruri pe care le poți explora în lumea familiei Addams”, a declarat el.

Eventualele sezoane viitoare se vor concentra în continuare pe Wednesday, deoarece ea este personajul principal, dar, împărtășește Millar, „cu siguranță vrem să prezentăm familia, așa cum am făcut-o în acest sezon, în câteva episoade, dacă ar fi să avem un al doilea sezon”.

„Wednesday” (2022)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Într-un alt interviu, Millar a declarat: „Am simțit că abia am atins suprafața cu aceste personaje, iar actorii sunt atât de uimitori în aceste roluri. Catherine este, cred, o Morticia iconică. Relația dintre Wednesday și Morticia este, de asemenea, esențială pentru serial, iar ideea că Wednesday încearcă să își croiască propriul drum în afara familiei este importantă.”

Sursa foto: Hepta, Facebook, Instagram

Citește și:

  1. Roxana Hulpe, în culmea fericirii! Prezentatoarea Știrilor Pro TV are parte de „lovituri” în burtică pe ritm. EXCLUSIV
  2. Kate Middleton, cu rochie de împrumut la Gala Premiilor Earthshot. Cât a costat să-și închirieze ținuta
  3. De ce regretă Roxana Ciuhulescu că a pozat în Playboy. Ce a făcut cu banii
  4. Probleme cu sarcina pentru Theo Rose. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Anghel Damian. „Mi-a fost rău”
  5. „Minte-mă”, sezonul 2. Tot ce trebuie să știi despre serialul original Disney Plus. Distribuție, data de lansare
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton