Homepage  / Articole

Wentworth Miller, de nerecunoscut

Wentworth Miller, de nerecunoscut

de Redactia Tvmania

Aşa arată acum actorul Wentworh Miller.

Actorul principal din “Prison Break”, Wentworth Miller, s-a îngrăşat destul de mult în ultima vreme, şi-a lăsat părul lung şi creţ şi abordează un stil vestimentar neîngrijit.

Miller a devenit celebru o dată cu rolul deţinutului inteligent din serialul “Prison Break”, Michael Scofield.

Probabil, însă, că personajul său nu ar fi avut un succes uriaş dacă, în loc de un corp bine lucrat, tatuat cu tâlc, ar fi afişat un abdomen plin de şunculiţe, aşa cum ne expune astăzi actorul britanic Wentworth Miller. În plus, îl ironizează jurnaliştii britanici, Scofield nu ar fi reuşit niciodată să evadeze din închisoare cu un asemenea burtoi.

Britanicul de 38 de ani a fost surprins recent de presa engleză, plimbându-se pe străzile din Los Angeles alături de un prieten.

Îmbrăcat într-un tricou simplu şi o pereche de pantaloni de trening, actorul de abia putea fi recunoscut, din cauza unor “accesorii” recent apărute: un păr creţ destul de lung, obraji plini şi o burtă destul de mare. Miller nu s-a sinchisit însă de atenţia presei şi nu părea să aibă nici o problemă cu noul lui look.

Miller a devenit cunoscut o dată cu rolul din serialul “Prison Break” (2005), care spune povestea a doi fraţi – Lincoln Burrows (jucat de Dominic Purcell), care este condamnat la pedeapsa capitală pentru o crimă pe care nu a comis-o, şi Michael Scofield, care îşi provoacă intrarea în puşcărie pentru a-şi ajuta fratele să evadeze.

Personajul lui Wentworh Miller din “Prison Break” impresionează cu tatuajul lui imens.

Planurile închisorii sunt ascunse într-un tatuaj imens pe care Scofield îl are pe corp. Rolul i-a adus actorului o nominalizare la Globul de Aur.

După patru ani de lucru intensiv la serial, 14 ore pe zi timp de zece luni pe an, actorul a intrat într-o vacanţă destul de lungă întreruptă doar de două roluri minore.

A jucat într-un episod al serialului “Lege şi ordine: Brigada specială” şi în “Resident Evil: Afterlife” (seria cu Milla Jovovich în rol principal), care va avea premiera în septembrie.

Aşadar, şunculiţele sunt rezultatul lenevelii, şi nu fac parte din pregătirea pentru un nou rol.

Greutate cu un scop

Miller nu este singurul actor prins în ofsaid din cauza unui abdomen inestetic: Mark Wahlberg este cel mai recent exemplu al unui alt sex-simbol care are nevoie urgent de o cură de slăbire.

Mark Wahlberg s-a îngrăşat zece kilograme pentru rolul din “The Fighter”.

Mark are, însă, o scuză: i s-a ordonat să se îngraşe zece kilograme pentru o singură scenă din filmul “The Fighter” – la care lucrează în prezent – iar acum i se cere să renunţe la surplusul de greutate în numai o lună şi jumătate.

După ce s-a îngrăşat cu paste, pizza, îngheţată şi shake-uri cu mult lapte, starul de 38 de ani face acum mult sport sub supravegherea unui instructor personal şi ia lecţii de dietă de la nevastă.

Aceasta s-a recuperat foarte repede după cei patru copii pe care îi are cu actorul.

Potrivit surselor citate de “National Enquirer”, starul este decis să nu amâne filmările deloc şi e dispus chiar să flămânzească pentru a reveni la forma dinainte.

Poate că Wentworth Miller ar trebui să se inspire un pic de la colegul său!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton