Homepage  / Articole

Wentworth Miller vrea în „Spartacus”

Wentworth Miller vrea în „Spartacus”

de Redactia Tvmania

Se zvoneşte că protagonsitul serialului „Prison Break” visează să revină pe micul ecran, tocmai în sandalele de gladiator ale lui Spartacus, lăsate goale de Andy Whitfield, care îşi tratează agresiv cancerul.

.

Actorul Wentworth Miller (38 de ani) ar putea fi următorul protagonist al serialului „Spartacus: Nisip însângerat”, rămas în stand-by după ce Andy Whitfield (36 de ani) a anunţat, în luna septembrie, că abandonează rolul pentru a se trata împotriva limfomului non-Hodgkin de care suferă. Ausiellofiles.ew.com scrie că actorul din „Prison Break” e interesat de rol, acum că producătorii serialului caută un înlocuitor.

Mişcarea ar fi una nimerită pentru cariera lui Miller, care a intrat într-un con de umbră după rolul lui Michael Scofield, expertul în evadări din „Prison Break”. Actorul s-a îngrăşat masiv (apoi a slăbit) şi s-a apucat de scris scenarii de film (sub pseudonimul Ted Foulke). Acum lucrează, de exemplu, la un horror („Stoker”), în care a spusă povestea unei familii pline de secrete şi în care vor juca Jodie Foster şi Carey Mulligan, şi la prequelul acestuia („Uncle Charlie”).

Echipa din spatele serialului „Spartacus: Nisip însângerat” caută acum un actor de 30 şi ceva de ani, care să poată vorbi cu accent britanic şi să fie disponibil să semneze un contract pe trei ani. Alt candidat cu potenţial, în afara lui Miller, ar fi Grant Bowler (Cooter, din seria a treia a serialului „True Blood”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton