Homepage  / Filme Online / HBO

„Westworld”, sezonul 4. Toate detaliile despre noile episoade ale serialului HBO. Trailer, distribuție, data de lansare

„Westworld”, sezonul 4. Toate detaliile despre noile episoade ale serialului HBO. Trailer, distribuție, data de lansare

de Andra Stana,

Serialul SF „Westworld” se întoarce în 2022 la HBO cu noi episoade. În mai s-a lansat trailerul sezonului 4 din producția cu Jeffrey Wright, Ed Harris și Evan Rachel Wood. De asemenea, recent a fost confirmat faptul că James Marsden revine în noile episoade ale seriei. Ce se întâmplă cu personajul lui Evan Rachel Wood.

UPDATE 6 iunie 2022. James Marsden se întoarce în „Westworld”, a anunțat ew.com. Actorul revine în sezonul 4 al serialului HBO. Vestea a fost confirmată în cadrul unui panel din cadrul Festivalului de televiziune ATX din Austin.

Marsden, care l-a interpretat pe Teddy Flood în sezoanele 1 și 2 ale serialului distopic neo-western, și-a făcut apariția alături de co-creatoarea Lisa Joy și de actorii Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Luke Hemsworth, Angela Sarafyan și Aurora Perrineau în timpul unui panel de prezentare a serialului.

Teddy și-a găsit sfârșitul în penultimul episod violent al sezonului 2, întorcând arma spre el însuși după ce Dolores (Wood) i-a schimbat programul și l-a transformat într-un „monstru”.

Nu se știu încă prea multe despre rolul lui Marsden în cel de-al patrulea sezon din Westworld. Momentan, s-a aflat că noul personaj al lui Wood va merge la o întâlnire cu un bărbat care seamănă cu Teddy, conform Deadline. Da, Wood va juca pe cineva nou, având în vedere că Dolores a murit în finalul sezonului 3.

„Dolores este moartă”, a spus Joy în timpul dezbaterii. „Dar îmi place foarte mult de Evan și (…) a trebuit să o aduc înapoi. Scriem un personaj cu totul nou pentru ea.”

Pe 26 iunie, când HBO lansează sezonul 4 din Westworld, Evan Rachel Wood va reveni în poveste în pielea unui personaj pe nume Christina, o tânără care locuiește în New York. În ceea ce-l privește pe Marsden, el a glumit: „Uneori trebuie să pleci ca să te întorci.”

„Oprește funcțiile motoare”. Sezonul 4 din „Westworld” va avea premiera pe HBO Max pe 27 iunie

Westworld, sezonul 4, se vede din iunie la HBO și HBO Max

Primul episod din Westworld, sezonul 4, va fi pe HBO pe 26 iunie, de la ora 4.00. Primul episod din noul sezon se regăsește în grila HBO și pe 27 iunie, de la ora 20.00.

Începând de pe 27 iunie, serialul va putea fi urmărit și de abonații HBO Max.

Știrea inițială:

În mai, HBO a dezvăluit un nou trailer și data lansării pentru intrigantul său serial SF Westworld. Cei de la collider.com au scris atunci că sezonul 4 va avea imagini dure din plin. Altfel spus, fanii trebuie să se pregătească pentru unele dintre cele mai violente scene prezentate în seria de la HBO.

Trailerul folosește „Ziua perfectă” a lui Lou Reed pentru a afișa o serie de imagini din viitorul sezon. Din trailer lipsește dialogul, astfel că putem doar să analizăm fiecare cadru și să încercăm să ghicim ce se va întâmpla în noile episoade.

La început, în trailer sunt arătate momente pline de armonie. Apoi, videoclipul prezintă imagini cu un robot care varsă insecte de pe fața sa crăpată, o muscă intră în ochii unui bărbat și pereții pictați cu sânge. Indiferent de ceea ce scriitorii și co-creatorii Jonathan Nolan și Lisa Joy au pregătit fanilor, putem fi încrezători că sezonul 4 din Westworld va face tot posibilul pentru a ne scoate din zona noastră de confort, mai scrie sursa citată.

HBO a anunțat tot acum că „Westworld” revine cu noi episoade pe 26 iunie 2022, la doi ani de la lansarea precedentului sezon.

Ce actori se întorc în „Westworld”, sezonul 4

Noul trailer îi evidențiază și pe toți membrii distribuției principali care se întorc pentru sezonul 4 din „Westworld”. Pe listă se află Jeffrey Wright, Ed Harris, Thandiwe Newton, Luke Hemsworth, Tessa Thompson, Angela Sarafyan și Aaron Paul.

În mod surprinzător, Dolores, personajul jucat de Evan Rachel Wood, face, de asemenea, parte din noul trailer. Acest lucru i-ar putea șoca pe fani, deoarece în sezonul 3 Dolores a predat torța revoluției robotului lui Maeve (Newton) și Caleb (Paul).

Primul sezon din „Westworld”, cel mai vizionat show HBO în 2016

Lansat în 2016, primul sezon din Westworld a devenit cel mai vizionat show HBO la acea vreme. Din păcate, fiecare sezon ce a urmat s-a luptat să mențină publicul implicat, pe măsură ce s-a îndepărtat de narațiunea bazată pe personaje pentru a se scufunda adânc într-o poveste plină de secrete.

Pentru a înrăutăți lucrurile, ultimul sezon din Westworld a fost încheiat în mai 2020, mulți fani uitând detaliile intrigii care ar putea da sens întorsăturilor ulterioare pe care le va avea, fără îndoială, serialul.

Westworld este produs de Kilter Films și Bad Robot Productions în asociere cu Warner Bros. Television. Printre producătorii executivi se numără Nolan, Joy, Alison Schapker, Denise Thé, J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis și Ben Stephenson.

Westworld revine pentru sezonul 4 pe HBO pe 26 iunie.

Trailer „Westworld”, sezonul 4

Sursa foto: Hepta, HBO

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton