Homepage  / Știri

Whitney Houston a fost asasinată de traficanţi de droguri?

Whitney Houston a fost asasinată de traficanţi de droguri?

de Redactia Tvmania

La zece luni de la moartea lui Whitney Houston, apar noi informaţii cu privire la cauza decesului. Un detectiv privat american a declarat că a predat deja ofiţerilor FBI o înregistrare video care confirmă o ipoteză şocantă: artista ar fi fost asasinată din cauza unor datorii pe care o avea la traficanţii de droguri din Hollywood, scrie Daily Mail.

Potrivit unor zvonuri încă neconfirmate, cântăreaţa ar fi datorat acelor traficanţi suma de 1,5 milioane de dolari.

Detectivul Paul Huebl a spus, într-un interviu acordat MailOnline, că artistei i-a fost livrată cocaină în camera ei de hotel şi cântăreaţa a fost auzită spunând: „M-am săturat de aceste mizerii”.

Detectivul susţine că a obţinut o înregistrare video făcută cu camerele de supraveghere ale hotelului, în care doi bărbaţi necunoscuţi au mers de mai multe ori la hotelul Beverly Hilton, unde locuia cântăreaţa, şi s-au infiltrat în anturajul artistei. Tot el susţine că acei bărbaţi au pătruns în camera cântăreţei şi au ucis-o.

Potrivit raportului medicilor legişti, artista americană a murit înecată în cada din camera ei de hotel din Los Angeles, după ce luase un cocktail de cocaină, marijuana şi alte câteva medicamente.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton