Homepage  / Articole

Whitney Houston rămâne internată la dezintoxicare

Whitney Houston rămâne internată la dezintoxicare

de Redactia Tvmania

Whitney Houston și-a prelungit șederea la clinica de dezintoxicare, în încercarea disperată de a evita să sfârșească tragic, la fel ca starul din „Grease” și „Taxi”- Jeff Conaway, relatează National Enquirer.

Membrii familiei ei au încercat să o trezească la realitate după ce actorul a murit din cauza unei supradoze. Surse din jurul artistei au spus că moartea lui Conaway a tulburat-o pe Whitney Houston, care a jurat că nu i se va întâmpla și ei același lucru.

„Când Whitney a auzit că Jeff Conaway și-a petrecut ultimele zile fiind inconștient și ajutat de aparate, a fost un adevărat moment în care s-a trezit la viață”, a spus un membru al familiei, citat de revista americană.

„Whitney nu l-a întâlnit niciodată pe Jeff, dar s-a regăsit foarte bine în povestea lui de viață. Exact ca ea, el a încercat să își pună viața în ordine, după ce ani de zile a luptat cu drogurile. Din nefericire, însă, el a ajuns în comă și nu s-a mai trezit”, a explicat sursa.

Acesta a fost momentul când Whitney a spus că dacă nu își va veni în fire, va sfârși în același mod. Și, se pare că artista nu vrea ca familia ei, și în special fiica ei, să o vadă aproape moartă pe un pat de spital. Astfel, Whitney a hotărât să mai stea internată la clinica din Malibu, California, încă patru săptămâni.

Whitney continuă să fie sub tratament, cu scopul de a se lăsa de fumat, după ce doctorii au avertizat-o că asta o poate omorî.  În tot acest timp, artista speră să nu își piardă vocea din cauza bolii de plămâni cu care a fost diagnosticată.

„Plânge mult și se roagă să nu-și piardă vocea”, a spus sursa, care a completat că Whitney nu vrea ca fiica ei, Bobbi Kristina, să o vadă în stadiul în care se află.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton