Homepage  / Știri / Vedete străine

Whoopi Goldberg și Jimmy Fallon, diagnosticați cu Covid 19. Ambele vedete au avut simptome ușoare

Whoopi Goldberg și Jimmy Fallon, diagnosticați cu Covid 19. Ambele vedete au avut simptome ușoare

de Cătălina Matei,

Alte două staruri americane au fost confirmate cu Covid-19. Whoopi Goldberg și Jimmy Fallon s-au îmbolnăvit în prima zi din vacanța de Sărbători, ambii fiind vaccinați și manifestând simptome ușoare.

 Actriţa Whoopi Goldberg, una dintre gazdele talkshow-ului „The View”, și-a petrecut Sărbătorile în autoizolare, fiind confirmată cu Covid-19 chiar în prima zi de vacanță. Anunțul a fost făcut de Joy Behar, una dintre colegele sale de emisiune.

„Din păcate, Whoopi a fost testată pozitiv înainte de vacanţă, dar probabil va reveni săptămâna viitoare”, a spus Behar.

Tot ea a afirmat că starea de sănătate a lui Goldberg nu este îngrijorătoare momentan: „Având în vedere că este vaccinată şi a primit şi boosterul, simptomele ei au fost foarte, foarte uşoare. Suntem foarte precauţi aici, la «The View»”.

Sunny Hostin, o altă gazdă a emisiunii, a dezvăluit că mama ei şi ea au fost testate pozitiv la Covid-19, în timpul sărbătorilor, însă s-au recuperat după ce au stat în izolare în săptămâna de Crăciun.

De altfel, în ediţia de luni a emisiunii, gazdele şi invitaţii au participat de la distanţă, aflându-se în locuri diferite, ca măsură de prevenire a răspândirii Covid-19. Programul va continua cel mai probabil să folosească acest format şi în săptămânile viitoare.

Jimmy Fallon, vaccinat și cu doza booster

Starul emisunii „Tonight Show” a anunțat  pe contul său de Instagram că a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 chiar în prima sa zi de vacanță și că a avut simptome ușoare. De altfel, Fallon este vaccinat și cu doza booster.

„Mulțumesc medicilor și asistentelor care muncesc non-stop pentru a-i vaccina pe toți”, a scris el. „Mulțumesc lui NBC pentru că a luat atât de în serios protocoalele de testare și a făcut o treabă grozavă – și, de asemenea, mulțumesc pentru că m-a pus în camera de izolare << What 'chu talkin' about Willis?>> când mi-au dat vestea”, a scris comediantul.

Celebrități precum Reese Witherspoon au reacționat la postarea sa și i-au transmis toat gândurile bune prin intermediul comentariilor. „Sper să te recuperezi cât mai repede!”, i-a scris Reese.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton