Homepage  / Vedete străine

Whoppi Goldberg, o fană înfocată a serialului „Urzeala Tronurilor”. Cum arată toaleta actriței

Whoppi Goldberg, o fană înfocată a serialului „Urzeala Tronurilor”. Cum arată toaleta actriței

de Cătălina Matei,

Zilele trecute, Kit Harington a fost invitatul show-ului „The View”, printre ale cărui moderatoare se regăsește și Whoppi Goldberg, o fană înfocată a serialului „Urzeala Tronurilor”. De altfel, actrița are acasă o toaletă inspirată din celebra producție.

Prezent în platoul show-ului „The View” de la ABC, unde Whoppi Goldberg esteuna dintre cele cinci moderatore, Kit Harington a povestit despre serialul care l-a consacrat, „Urzeala Tronurilor. Cel care l-a interpreta pe Jon Snow a fost uimit să afle că actrița în vârstă de 67 de ani este o fană înfocată a serialului și chiare are acasă propriul tron de fier. Mai precis, o toalentă inspirată din serialul HBO și din cărțile lui George R.R. Martin.

Sunny Hostin, una dintre gazdele emisiunii, a dezvăluit că „scaunul este încălzit”.

„Acum, Alyssa (n.r. Alyssa Farah Griffin – prezentatoare TV) a spus că este cea mai mare fană a serialului  Urzeala Tronurilor, dar Whoopi are un adevărat Tron de Fier în dressingul ei”, a spus co-gazda Sara Haines, dezvăluind o fotografie a băii moderne, în care vasul de toaletă săbii atârnate deasupra.

Foto: captură YouTube

Kit Harington, în vârstă de 36 de ani, nu s-a putut abține să nu râdă și să aplaude în timp ce fotografia era afișată pe ecranul din spatele lui.

https://www.youtube.com/watch?v=g67qPsTfOOg&t=489s&ab_channel=TheView

Snow se întoarce!

Jon Snow, celebrul personaj din serialul „Urzeala Tronurilor / Game of Thrones”, va reveni pe micile ecrane, într-un nou spin-off, care este în dezvoltare în acest moment la HBO, potrivit Variety.  Kit Harington își va relua rolul de erou preferat al fanilor în serialul live-action al cărei acțiune ar avea loc după evenimentele din „Game of Thrones”. Astfel, intriga va continua,  în ciuda faptul că mulți au crezut că ultimul sezon al seriei a fost un sfârșit categoric.

Întrebat însă de această continuare, în timpul prezenâei sale în show-ul „The View”, actorul nu a împărtășit niciun fel de informații, lăsând de înțeles că nu are voie să vorbească despre acest subiect.

Kit Harington a fost nominalizat la două premii Emmy, ca actor secundar și actor principal într-un serial dramă, pentru rolul său din  „Urzeala Tronurilor / Game of Thrones”. După ce serialul s-a încheiat în 2019, Harington a jucat în filmul Marvel „Eternals” în rolul lui Dane Whitman, a apărut apoi într-un episod din „Modern Love” de la Amazon și a fost titularul „Henry al V-lea” al lui Shakespeare la Donmar Warehouse din Londra.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton