Homepage  / Vedete străine

Will Smith a găzduit o proiecție privată a filmului „Emancipation”. Cine sunt celebritățile care au participat

Will Smith a găzduit o proiecție privată a filmului „Emancipation”. Cine sunt celebritățile care au participat

de Roxana Mirea,

După ce premiera filmului „Emancipation” fusese amânată pentru anul 2023, recent s-a revenit la vechile date stabilite pentru lansare. Recent, Will Smith, care joacă rolul principal din „Emancipation, a găzduit o proiecție privată a filmului, la care au participat o serie de prieteni de-ai lui, printre care s-au numărat Rihanna, Tyler Perry, Dave Chappelle, A$AP Rocky și Kenya Barris.

Will Smith a găzduit o proiecție privată a filmului „Emancipation”

Will Smith a distrat un grup de prieteni cu o proiecție privată a viitorului său film, „Emancipation”. Luni după-amiază, celebru actor a publicat fotografii de la întâlnirea la care au participat Rihanna, Tyler Perry, Dave Chappelle, A$AP Rocky, Kenya Barris și alții.

În dreptul unei imagini de la proiecția privată a filmului său, el a scris: „O seară epică!!! Mulțumesc că ați venit să vedeți #Emancipation. Sper că v-ați bucurat!!!”

Această seară a fost cu adevărat una de neuitat! Un grup uimitor și strălucit de prieteni s-a reunit și a fost martorul unei ARTE ADEVĂRATE”, a scris și Kenya Barris pe Instagram.

Acțiunea filmului „Emancipation”, regizat de Antoine Fuqua, este amplasată în timpul Războiul Civil American (1861-1865) și îl are ca personaj central pe Peter (Will Smith), un sclav de pe o plantație din Louisiana care evadează prin mlaștini după ce proprietarii săi aproape îl ucid în bătaie și ajunge soldat al Armatei Uniunii. Acesta a existat, se pare, în realitate, și a fost imortalizat în fotografii care îi dezvăluiau urmele rămase pe spate de la biciuirea sălbatică la care fusese supus.

Când are premiera filmul lui Will Smith, „Emancipation”

Filmul va avea premiera în cinematografe pe 2 decembrie, urmată de o lansare pe 9 decembrie pe Apple TV+. De asemenea, acesta este primul film pe care Will Smith îl lansează după ce l-a pălmuit pe scenă pe Chris Rock la Premiile Oscar, la începutul acestui an. În urma incidentului, Smith a fost exclus de la Premiile Oscar timp de 10 ani. Într-un videoclip postat în iulie, el i-a cerut scuze lui Rock și a spus că este „profund plin de remușcări”.

Antoine Fuqua a declarat recent pentru Deadline: „Will Smith este un tip grozav. Am fost cu el timp de câțiva ani, făcând acest film. Este o persoană minunată, un partener extraordinar și a făcut o treabă extraordinară la acest film. Chris Rock este un tip de treabă… și mă rog doar să le meargă bine ca prieteni și să putem merge mai departe.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton