Homepage  / Vedete străine

Will Smith i-a cerut scuze public lui Chris Rock după ce l-a lovit la gala Premiilor Oscar 2022

Will Smith i-a cerut scuze public lui Chris Rock după ce l-a lovit la gala Premiilor Oscar 2022
7

de Roxana Mirea,

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock pentru faptul că l-a pălmuit la Gala Premiilor Oscar 2022. În timpul evenimentului, actorul a urcat pe scenă și l-a lovit pe Chris, care a făcut o glumă neadecvată despre Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie.

Will Smith i-a cerut scuze public lui Chris Rock

Într-un mesaj publicat pe rețele sociale, Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock, după ce l-a pălmuit la Gala Premiilor Oscar 2022.

„Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și fără scuză. Glumele pe seama mea sunt parte a meseriei, dar o glumă despre afecțiunea de care suferă Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Mi-am pierdut cumpătul și am greșit. Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.

De asemenea, aș dori să-mi cer scuze Academiei, producătorilor show-ului, tuturor participanților și tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei mele King Richard. Regret profund că acest comportament al meu a pătat ceea ce a fost o seară de altfel superbă pentru noi toți”

Sunt o lucrare in curs.

Cu sinceritate,

Will”, a scris celevrul actor pe Instagram.

Will Smith a omis să-i ceară scuze lui Chris Rock la gala Oscar 2022

Will Smith l-a lovit pe Chris Rock înainte de a fi desemnat câștigător la categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal” pentru rolul din filmul „Regele Richard / King Richard”, în care l-a interpretat pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venis şi Serena Williams. Will a fost deranjat de o glumă neinspirată pe care Rock a făcut-o la adresa soției lui.

Jada Pinkett-Smith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero. Însă această alegere nu a este una de dragul unui look extravagant, ci este rezultatul alopeciei (căderea părului), o boală care o afectează pe Jada de ceva timp și despre care a vorbit în public de mai multe ori.

hepta_6344036Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În discursul său de acceptare a premiului pentru „Cel mai bun actor”, Will Smith a omis să îi ceară scuze lui Chris Rock.

„Vreau să-mi cer scuze Academiei, vreau să-mi cer scuze colegilor nominalizați. Denzel Washington mi-a spus că întotdeauna trebuie să fii atent în momentul succesului, pentru că atunci apar diavolii”, a spus el.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton