Homepage  / Vedete / Vedete străine

Will Smith își pregătește marea revenire. Cum a anunțat că va juca alături de Martin Lawrence în „Bad Boys 4”

Will Smith își pregătește marea revenire. Cum a anunțat că va juca alături de Martin Lawrence în „Bad Boys 4”

de Andra Stana,

„Băieții răi“ se întorc! Will Smith și Martin Lawrence au anunțat că vor juca împreună în al patrulea film din franciza de lungmetraje polițiste de comedie lansată în 1995, scrie Variety.

Cei doi actori au făcut anunţul marţi printr-un videoclip postat pe Instagram. În videoclip, Will Smith, aflat la volanul maşinii sale în timp ce se filmează se opreşte în faţa unei case şi bate la uşă. Martin Lawrence îi deschide iar cei doi actori anunţă: „E oficial! Bad Boys 4!”.

Videoclipul îl urmărește pe Smith în timp ce se deplasează cu mașina la casa lui Lawrence (cu camera de filmat în spate), spunând: „Yo, am un anunț de făcut. Ar fi bine să nu mai derulați“. Ca un mic indiciu, Smith cântă primele măsuri din „Shake Ya Tailfeather”, melodia lui Nelly, P. Diddy și Murphy Lee de pe coloana sonoră a filmului „Bad Boys II” din 2003. „Aș vrea să fiu în locul tău, fără să știu ce urmează să-mi arăt.”

Ajungând la ușa lui Lawrence, cei doi declară că cel de-al patrulea film este oficial pe drum. „Era și timpul!” strigă Lawrence.

Adil El Arbi şi Bilall Fallah revin în spatele camerei pentru acest al patrulea film produs de Sony Pictures. Deocamdată nu a fost anunţată nicio dată de lansare.

Lovitură puternică pentru Will Smith

Will Smith a suportat, luni de zile, consecințele după ce l-a pălmuit puternic pe Chris Rock la gala Premiilor Oscar 2022. După ce a demisionat din Academia Oscarurilor, s-a aflat și că mai multe proiecte de-ale lui au fost puse pe pauză.

„Bad Boys 4”, unul dintre cele mai mari proiecte viitoare ale actorului, dar și mai multe producții Netflix, au fost afectate.

Primăvara trecută, cei de la The Hollywood Reporter scriau că Smith primise deja o mare parte din scenariul pentru Bad Boys 4 (aproximativ 40 de pagini), continuarea „Bad Boys For Life”, cunoscut și ca „Bad Boys 3”. Viitoarea peliculă era în pre-producție, dar noi rapoarte spuneau atunci că Sony Pictures a pus frână proiectului, cel puțin până când va vedea care vor mai fi consecințele faptei lui Will Smith.

„Bad Boys 4” a primit aprobarea la scurt timp după ce „Bad Boys For Life” a avut un scor mare în ianuarie 2020, înainte să se închidă cinematografele din întreaga lume din cauza pandemiei. Filmul s-a bucurat de un real succes și a avut încasări la box office de 426,5 milioane de dolari la nivel mondial. Așadar, compania Sony a fost mai mult decât încântată să meargă mai departe cu un al patrulea film.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton