Homepage  / Vedete / Vedete străine

Will Smith și-a sărbătorit cea de a 50-a aniversare sărind din elicopter

Will Smith și-a sărbătorit cea de a 50-a aniversare sărind din elicopter
9

de Redactia Tvmania

Actorul Will Smith a împlinit pe 25 septembrie 50 de ani. Actorul a decis să își serbeze ziua într-un mod spectaculos așa că, a decis să sară dintr-un elicopter. 

Acesta a făcut bungee jumping dintr-un elicopter, în apropiere de Marele Canion. Pregătirile au început încă de luni, actorul împărtășind până și ce cască și-a ales pentru marea săritură.

Cred că mi-am ales casca…Și fața pentru Săritură! Se întâmplă pe 25.09 la ora 15:00 (n.r. ora locală a Statelor Unite)”, a scris Will pe Instagram.

Cascadoria a fost filmată și transmisă în direct pe contul oficial de Youtube al vedetei. Ulterior, acesta a postat câteva fotografii alături de echipa care l-a antrenat pentru marele moment:

„Săritura a fost rapidă, însă privind în perspectivă mi-a luat șase luni pentru a fi gata. Toată lumea a contribuit pentru a mă antrena și a fi siguri că nu mor 🙂 sunt recunoscător pentru timpul, energia și dăruirea voastră.. Vă mulțumesc”, a scris actorul. 

 

42114421_664027293998321_1390875040836222976_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De-a lungul carierei, Will Smith fost nominalizat la cinci premii Globurile de Aur, la două premii Oscar şi a câştigat patru premii Grammy. În anii ’80 Smith şi-a câştigat popularitatea ca interpret de rap sub numele de scenă de The Fresh Prince. În anii ’90 popularitatea sa a crescut ca urmare a rolului din seria de televiziune „Prințul din Bel Air” („The Fresh Prince of Bel-Air”), care a fost difuzată timp de şase sezoane la reţeaua de televiziune NBC.

Potrivit IMDB, este singurul actor care a jucat în opt filme consecutive care au strâns încasări în box-office-ul american peste 100 de milioane de dolari şi unsprezece filme consecutive ale căror încasări au depăşit peste 150 de milioane de dolari la nivel internaţional.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton