Homepage  / Articole

William Levy a refuzat un rol în filmul “Magic Mike”

William Levy a refuzat un rol în filmul “Magic Mike”

de Redactia Tvmania

Actorul de origine cubaneză, care a făcut furori anul acesta la emisiunea “Dancing With The Stars”, a refuzat un rol în cel mai recent film al oscarizatului regizor Steven Soderbergh, “Mike meseriaşu’” (“Magic Mike”).

Acest lucru a fost făcut oficial chiar de managerul lui Levy, Gladys González, care a spus că au existat nişte discuţii între Levy şi producători, la un moment dat, însă protagonistul din “Predestinaţi” a ales să se mişte provocator pentru o cauză nobilă la “Dancing With The Stars”.

Se pare că starul de telenovele a refuzat să apară în această peliculă pentru că ar fi trebuit să joace mai mult dezbrăcat decât îmbrăcat (filmul spunând povestea unor stripperi). Lui Levy nu-i pare rău ca a refuzat, chiar dacă “Mike meseriaşu’” are numai cronici favorabile. El este mulţumit de popularitatea pe care a dobândit-o obţinând locul al treilea la “Dancing With The Stars”.

Pelicula “Mike meseriaşu’” cu Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Matt Bomer, Joe Manganiello în rolurile principale va avea premiera la noi pe 3 august. Iată trailer-ul!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=D07XjD5L_e8[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton