Homepage  / Știri

William Levy e înduioşat de copii

William Levy e înduioşat de copii

de Redactia Tvmania

Protagonistul din telenovela “Predestinaţi” spune că îl impresionează situaţia copiilor defavorizaţi şi că ar dori să deschidă un cămin pentru aceştia.

“Mi-ar plăcea să fac un centru pentru copii, nu ştim unde deocamdată. Sunt mereu dispus să ajut lumea, mai ales când este vorba de copii”, a declarat actorul de 30 ani, care la rândul lui are o fetiţă şi un băieţel împreună cu iubita lui, actriţa Elizabeth Gutierrez.

Până îşi va îndeplini visul, William se concentrează asupra carierei. El joacă în prezent în telenovela “El triunfo del amor”, alături de Maite Perroni (care poate fi văzută la Acasă în “Fructul oprit”). De când au început filmările la acest serial, zvonurile că cei doi ar fi mai mult decât colegi au tot apărut în presa mexicană.

Actorul se apară însă şi spune: “Între noi există doar o relaţie de prietenie. Maite are perechea ei, iar eu o am pe iubita mea şi copiii noştri. Nu cred că am dat motive să creadă lumea altceva. Tot ce am făcut a fost să promovăm cât mai bine proiecul nostru. Suntem doar buni prieteni”.

William Levy va putea fi văzut în 2011 în ipostaze foarte sexi într-un calendar.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton