Homepage  / Știri

William Levy, în sfârşit gata de însurătoare?

William Levy, în sfârşit gata de însurătoare?

de Redactia Tvmania

Protagonistul telenovelei “Predestinaţi” de la Acasă se pare că o va duce anul acesta pe mama celor doi copii ai lui, Elizabeth Gutiérrez, în faţa altarului, sau cel puţin aşa susţin ziariştii mexicani Javier Poza şi Maxine Woddside.

Conform peopleenespanol, frumosul actor a negat faptul că se va însura în cadrul emisiunii “El Gordo y la Flaca”, însă cei doi doi ziarişti spun că a facut-o doar ca să distragă atenţia presei de la pregătirile de nuntă. Ba, ma mult, se pare că o celebră publicaţie mexicană are exclusivitate asupra pozelor de la nunta lui William cu Elizabeth.

Astfel, după spusele lui Javier Poza, Levy a pus la cale o cerere în căsătorie ca la carte, acesta întâmpinându-şi iubita în casă cu flori, lumânări şi mesajul “te iubesc din tot sufletul meu”. Iar Maxine Woodside declară că William i-ar fi cumpărat acesteia un inel în valoare de 20.000 de dolari marca de Tiffany & Co. şi că nunta va avea loc pe 27 august la Miami, cu două zile înainte ca actorul să împlinească 30 de ani.

Rămâne de văzut dacă, într-adevăr, cei doi ziarişti au avut dreptate şi că Levy se va căsători cu iubita lui după şapte ani de relaţie. Ei au împreună doi copii, un băieţel în vârstă de patru ani şi o fetiţă născută în luna martie a anului acesta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton