Homepage  / Vedete străine

William Levy joacă într-un nou serial. Cine este partenera sa

William Levy joacă într-un nou serial. Cine este partenera sa

de Anda Dincă,

Cunoscutul actor de origine cubaneză William Levy (42 de ani) continuă colaborarea cu cei de la compania Telemundo după ce a avut succes cu remake-ul la „Cafea cu parfum de femeie” (2021) produs de ei.

Conform peopleenespanol.com, Levy joacă rolul principal masculin în telenovela “Hasta encontrarte”, care va avea premiera anul acesta. William Levy s-a declarat “foarte fericit” de noua sa colaborare cu Telemundo, asta după ce ani la rândul a jucat în producții realizate de compania mexicană Televisa, precum “Furtuna din adâncuri”, “Triumful dragostei”, “Predestinați” sau “Iubire cu chip rebel”.

Partenera lui William din “Hasta encontrarte” este frumoasa actriță mexicană Samadhi Zendejas, care a mai apărut, printre altele, în “Falsa identidad”, “La mujer del diablo” și “Mariposa de barrio”.

Samadhi Zendejas

Ce se întâmplă în Hasta encontrarte

Producția “Hasta encontrarte” spune povestea Nuriei (Samadhi), o femeie cu venituri mici, care începe o relație cu Braulio (William), fără să știe că este unul dintre proprietarii companiei în care lucrează pentru a-și întreține fiul.

Hotărât să-și salveze căsătoria cu Amelia (Kimberly Dos Ramos), o femeie care nu poate rămâne însărcinată, Braulio acceptă cererea soției sale de a adopta un copil. În acest fel, Braulio și Amelia ajung să-l adopte pe fiul mic al Nuriei, care a petrecut un an într-un orfelinat după ce a fost răpit. În tot acest timp Nuria începe o căutare disperată pentru a-și găsi și a-și recupera fiul, care nu o mai recunoaște ca fiind mama lui.

William Levy este Montecristo

William Levy a avut pe 29 ianuarie premiera serialului de acțiune filmat la Madrid, “Montecristo”. Productia difuzată de platforma online a companiei Univision, ViX+, este o adaptare modernă a celebrului roman “Contele de Monte-Cristo”, scris de Alexandre Dumas tatăl.

Serialul îl are în prim-plan pe Alejandro Montecristo (Levy), un misterios CEO, fondator și om de afaceri din domeniul tehnologiei, care face furori în rândul elitei mondiale, captând atenția lui Fernando Alvarez Mondego (Roberto Enríquez). Mondego își dorește să pună mâna pe afacerea lui Montecristo. Acesta din urmă se dovedește a fi cineva din trecutul lui Mondego care caută să se răzbune pe acesta.

Din distribuția serialului mai face parte și actrița Esmeralda Pimentel (“Cum m-am îndrăgostit”, “Frumoasa și bestiile”).

Vedeți aici trailerul noului serial al lui William Levy, “Montecristo”:

Cum mai stă cu dragostea

De când s-a despărțit oficial de Elizabeth Gutiérrez, în ianuarie 2022, William nu a mai avut o relație serioasă. El s-a axat pe carieră, dar, în același timp, nu și-a neglijat familia.

El și Elizabeth (care s-au cunoscut în 2003) continuă să aibă o relație foarte bună de dragul celor doi copii ai lor, Christopher, în vârstă de 16 ani, și Kailey de 12 ani. Mai mult cei 4 au petrecut împreună Sărbătorile de iarnă, iar dovada este poza urcată de Christopher pe Instagram în care apare alături de părinții și sora sa: „La mulți ani din partea familiei mele. Multe binecuvântări”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton