Homepage  / Articole

William Levy, părăsit pentru că a fost infidel

William Levy, părăsit pentru că a fost infidel

de Redactia Tvmania

Recent, actorul William Levy s-a despărţit de mama copiilor săi, colega sa de breaslă Elizabeth Guttierez. Deşi declaraţiile ei sunt politicoase, femeia a decis să-i dea papucii din cauza infidelităţii lui.

Gura lumii – adică tabloidele – zice că motivul despărţirii ar fi de fapt infidelitatea actorului mexican de 32 de ani, care ar fi început o relaţie cu o puştoaică, Barbara Lopez, de 19 ani. Guttierez, iubita de mai mulţi ani a lui Levy şi mama celor doi copii ai lui, a aflat şi i-ar fi dat papucii iubitului ei.

Dar cine este „amanta”? Potrivit latina.com, Barbara Lopez este fiica de 19 ani a producătorului tv Reynaldo Lopez, pe care actorul ar fi cunoscut-o la o petrecere aniversară dată în cinstea uneia dintre producătoarelor telenovelelor sale. A fost atracţie la prima vedere şi cei doi ar fi petrecut în Cancún clipe fierbinţi.

Tatăl fetei s-a grăbit însă să nege informaţia. Însă răul a fost făcut: Gutiérrez a decis să se despartă de actor.

E important de menţionat însă că nu ar fi prima oară când William Levy ar fi infidel: numai anul trecut, fostul asistent al actorului a declarat că acesta s-ar fi culcat cu peste 40 de femei.

Ca să înrăutăţească lucrurile şi mai mult, la o zi după anunţul lui Gutierrez şi în plin scandal legat de aventura sa cu domnişoara de 19 ani, au apărut poze în care Levy era surprins în ipostaze tandre în braţele Marianei Seoane, o actriţă şi cântăreaţă mexicană de 35 de ani.

În tot acest timp, profesional, Levy se concentrează să termine filmările pentru „Triunfo del Amor”, însă producătorii spun că este cam trist şi deprimat la lucru.

Producătorul Salvador Mejia a dezvăluit că actorul de origine cubaneză şi-a învins tristeţea prin muncă.

„El se străduieşte să muncească mai mult, se implică mult în ceea ce face, încearcă să intre cât mai bine în pielea personajului jucat. Sigur că şi echipa e înţelegătoare, când o să spună ca nu mai poate şi simte nevoia să fie alături de copiii lui, înţelegem. Contractul lui e destul de lejer din punctul ăsta de vedere, a fost bine negociat”, a declarat Mejia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton