Homepage  / Vedete străine

William Levy, despre primul proiect după „Cafea cu parfum de femeie”. În ce serial va juca

William Levy, despre primul proiect după „Cafea cu parfum de femeie”. În ce serial va juca

de Roxana Mirea,

William Levy a dezvăluit care este primul lui proiect, după succesul pe care l-a avut cu telenovela „Cafea cu parfum de femeie” / „Café con aroma de mujer”. Actorul cubanez urmează să plece în Spania pentru a începe filmările pentru noul serial în care va juca. Cert este că William Levy este foarte încântat de personajul pe care îl va interpreta.

William Levy, primul proiect după „Cafea cu parfum de femeie”

După succesul pe care l-a avut cu telenovela „Cafea cu parfum de femeie”, William Levy a oferit detalii despre noul serial în care va juca. Serialul se numește „Monte Cristo”, care va fi bazat pe clasicul lui Alexandre Dumas, „Contele de Monte Cristo”. William Levy va fi protagonistul serialului, iar povestea va fi adaptată timpurilor moderne.

Sunt bucuros să vă pot împărtăși în sfârșit următorul nostru proiect. Intitulat „MONTECRISTO”. Vă pot spune că îmi face o mare bucurie să pot interpreta personajul lui Edmund Dantes (Alejandro Montecristo), mai ales că este unul dintre personajele mele preferate, o poveste pe care am iubit-o de mic copil”, a scris William Levy, pe Instagram.

Actorul va intra în pielea lui Alejandro, o figură enigmatică care stârnește așteptări în jurul său datorită averii imense pe care o adună. Firma sa, mereu în vârful afacerilor, stârnește invidia și gelozia unor personaje precum Fernando Álvarez Mondego, omul de afaceri aparținând aristocrației spaniole cu care va concura.

Câte episoade va avea „Monte Cristo”, noul serial cu William Levy

Povestea va fi plasată în trei orașe: Miami, Cuba și Madrid și va fi regizat de Alberto Ruiz-Rojo, câștigător al Premiului Goya pentru cel mai bun scurtmetraj de ficțiune pentru Flash. Serialul „Monte Cristo” va avea 6 episoade și va fi produs de Secuoya Studios și Pantaya. Momentan, serialul se află în pre-productie, iar William Levy va pleca în curând în Spania pentru filmări, potrivit People en Espanol.

Purtăm discuții de când filmam pentru „Café con Aroma de Mujer”, în Columbia. Astăzi, slavă Domnului, vă pot spune că în curând voi fi în Spania, filmând pentru „MONTE CRISTO”. Vă iubesc pe toți!!!”, a mai scris actorul pe Instagram.

În ceea ce privește „Cafea cu parfum de femeie”, William Levy a acceptat, pentru rolul lui Sebastián Vallejo, să se întoarcă la telenovele după o pauză de opt ani, timp în care a încercat să dea lovitura la Hollywood, apărând în mai multe producții americane. Pentru rolul feminin principal, cel al Teresei Suarez, zisă și Gaviota, rol cu care Margarita Rosa de Francisco a cucerit o lume întreagă în anii ‘90, producătorii au ales o actriță relativ necunoscută, pe Laura Londoño.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton