Homepage  / Articole

William Levy renunță la telenovele pentru dans

William Levy renunță la telenovele pentru dans

de Redactia Tvmania

După succesul uriaș pe care l-a avut datorită rolului din „Triumful iubirii”, telenovelă difuzată și la noi de postul Acasă, William Levy s-a retras din lumea serialelor. El a anunțat că va face parte dintre vedetele care vor dansa în sezonul cu numărul 14 al emisiunii „Dancing with the stars”, scrie People.com.

William Levy este un mare star în țara natală, Cuba, și a fost numit chiar „Brad Pitt de origine latino”. Levy a imigrat în Statele Unite pe când avea 14 ani. Așa a ajuns să locuiască în Miami, să devină un model de succes și să facă parte din două reality-show-uri de succes marca Telemundo.

Dacă în urmă cu doi ani, Levy se despărțea de soția sa Elizabeth Gutierrez (alături de care are doi copii), cei doi formează din nou un cuplu. În noiembrie anul trecut, ei s-au sărutat în ringul de la emisiunea “Mira Quién Baila”, de pe postul Univision (varianta mexicană a emisiunii “Dansez pentru tine”).

A avut o relație cu Jennifer Lopez?

După ce a fost numit cel mai sexy bărbat din lume de către revista People, el a apărut în clipul lui Jennifer Lopez, „I’m into you”. Chimia dintre ei a dat naștere mai multor zvonuri referitoare la faptul că cei doi ar avea o relație, începută chiar pe platourile de filmare. Cu toate astea, Levy a infirmat totul:

„Am o relație cu Jennifer doar pe plan profesional. Toate zvonurile sunt în totalitate false”, a spus William Levy într-un comunicat de presă.

În noul sezon din „Dancing with the stars”, Levy va fi acompaniat de vedete precum actorul Jack Wagner (pe care l-am putut vedea în serialul „Melrose Place”) și cunoscuta jucătoare de tenis Martina Navratilova.

În sezonul precedent, premiul cel mare al concursului de dans a fost câștigat tot de un actor, J.R. Martinez.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton