Homepage  / Vedete

William Levy, primele declarații despre despărţirea de Elizabeth Gutiérrez

William Levy, primele declarații despre despărţirea de Elizabeth Gutiérrez

de Redactia Tvmania

Actorul William Levy zâmbeşte frumos de pe coperta celui mai recent număr al revistei „People En Español” şi dă, în exclusivitate, detalii despre relaţia actuală cu mama copiilor săi, actriţa Elizabeth Gutiérrez.

„Da, suntem despărţiţi, însă continuăm să fim o familie. De asemenea, există şanse să fim din nou împreună ca şi cuplu în viitor, iar acest viitor poate să însemne mâine, peste o săptămână, o lună sau un an. De câte ori eu şi Elizabeth ne-am despărţit am făcut-o în termeni amiabili. Iar acest lucru nu s-a întâmplat pentru că eu am înşelat-o sau pentru că ea mi-a fost infidelă. Nu a fost din cazua infidelităţii aşa cum multe publicaţii au susţinut. Pur şi simplu ne-am zis „hai, să luăm o pauză” pentru binele nostru, pentru cel al copiilor noştri şi al sănătăţii noastre mentale”, le-a mărturisit Levy ziariştilor de la revista mexicană.

William Levy

Anul trecut, în decembrie, William Levy (34 de ani) şi Elizabeth Gutierrez (36 de ani) au declarat oficial că nu mai formează un cuplu după 11 ani de relaţie şi doi copi. În luna februarie, însă, conform esmas.com, cei doi au decis să-şi mai dea o şansă şi au sărbătorit împăcarea într-un hotel din Miami, unde au fost surprinşi de paparazzi.

De-a lungul relatiei lor, Elizabeth i-a iertat lui Levy mai multe aventuri pe care acesta le-ar fi avut cu Aracely Arambula, Jennifer Lopez Barbara Mori şi Ximena Navarrete (partenera sa din ultima telenovelă în care a jucat, “Furtuna din adâncuri”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton