Homepage  / Vedete / Vedete străine

William şi Elizabeth, împreună la premiera “Resident Evil: Capitolul final”

William şi Elizabeth, împreună la premiera “Resident Evil: Capitolul final”

de Redactia Tvmania

S-au dus vremurile când Elizabeth Gutierrez suferea din cauza lui William Levy, care ar fi înşelat-o în mai multe rânduri cu diverse celebrităţi (ultima lui idilă fiind cu Ximena Navarrete).

După 14 ani de relaţie şi doi copii, ei par că se iubesc mai mult ca niciodată. Cel puţin aşa ne demonstrează pozele de pe conturile de socializare în care cei doi actori apar mai mereu zâmbitori sau îmbrăţişaţi.

Poza care i-a înnebunit recent pe fani a fost cea din Los Angeles, de la premiera celui mai recent film în care a jucat William, “Resident Evil: Capitolul final”, ultima parte a seriei „Resident Evil”.

La noi filmul “Resident Evil: Capitolul final”, în care William îi dă viaţă unui războinic, va avea premiera pe 3 februarie.

În timp ce William (36 de ani) cucereşte încet-încet Cetatea Filmului, iubita sa, Elizabeth (36 de ani), şi-a lansat propria linie de cosmetice.

De asemenea, copiii lor au deja veleităţi artistice. Christopher (10 ani) şi-a făcut debutul în actorie alături de tatăl său în pelicula „The Veil”, iar surioara lui mai mică, Kailey (6 ani), este pasionată de muzică.  

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3508″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: William Levy poate fi văzut, din 3 februarie, în cinematografele de la noi

Carmen Villalobos şi William Levy vor face pereche într-un film

William Levy şi Elizabeth Gutierrez: „Copiii ne-au cerut să ne căsătorim”

Cum l-a surprins Elizabeth Gutierrez pe William Levy de ziua lui

Elizabeth Gutierrez e fericită că s-a împăcat cu William Levy

Elizabeth Gutierrez confirmă că s-a împăcat cu William Levy

Elizabeth Gutierrez şi William Levy, sexy pe plajele din Republica Dominicană

Elizabeth Gutierrez se ține mereu după William Levy

E oficial: William Levy şi Elizabeth Gutierrez s-au despărţit

Elizabeth Gutiérrez nu se grăbeşte să ajungă la altar

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton