Homepage  / Filme Online / Disney Plus

„Willow”, serial Disney Plus. Tot ce trebuie să știți despre noul proiect. Poveste, distribuție, trailer

„Willow”, serial Disney Plus. Tot ce trebuie să știți despre noul proiect. Poveste, distribuție, trailer
10

de Andra Stana,

„Willow”, bazat pe filmul de aventură și fantezie al lui George Lucas, s-a lansat pe Disney Plus. Actorii și echipa care a lucrat la regizorii din „Willow” au sărbătorit premiera serialului în Los Angeles. 

Noul serial de acțiune și aventură de la Lucasfilm, „Willow”, s-a lansat pe Disney Plus miercuri, pe 30 noiembrie 2022. Primele 2 episoade sunt disponibile exclusiv pe Disney+. Apoi, platforma de streaming va lansa un episod nou pe săptămână.

Filmările pentru noul serial de pe Disney Plus au început în iunie 2021, în Marea Britanie. Producția s-a întors în peisajele dramatice și fermecate din Țara Galilor, unde a fost filmat o mare parte din filmul original.

Este sau nu serialul Willow o continuare a filmului original

Disney+ a anunțat în noiembrie 2020 că „Willow”, filmul de aventură dark fantasy, va fi transformat în serial. Pelicula din 1988 a fost regizată de Ron Howard și produsă de Nigel Wooll. În distribuție s-au aflat Warwick Davis, Val Kilmer, Joanne Whalley, Jean Marsh și Billy Barty.

Noul serial „Willow” nu va fi o continuare, în sine, scrie parade.com. Acțiunea din noua producție va avea loc la câțiva ani după evenimentele din film și va introduce personaje noi. Serialul va urmări un grup de oameni care se află într-o misiune de căutare și salvare a unui prinț răpit.

Povestea debutează atunci când vrăjitorul aspirant, Willow, interpretat de Warwick Davis, pornește într-o călătorie pentru a o proteja pe micuța împărăteasă Elora Danan și pentru a o învinge pe malefica regină Bavmorda. Acum, serialul continuă povestea cu Davis reluându-și rolul titular, în timp ce conduce un grup de eroi atipici în misiunea de a proteja Andowyne de un dușman și mai mare decât își imaginau că este posibil.

WILLOWIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Distribuția Willow, serialul de pe Disney Plus

„Willow” îl prezintă pe Warwick Davis revenind în rolul său, iar Jonathan Kasdan, Ron Howard, Wendy Mericle, Kathleen Kennedy și Michelle Rejwan sunt producători executivi.

„Willow” îi mai are în distribuție pe Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Tony Revolori, Amar Chadha-Patel, Dempsey Bryk și Joanne Whalley.

Scenariștii sunt John Bickerstaff, Hannah Friedman și Jonathan Kasdan. Producătorii sunt Stephen Woolfenden, Julia Cooperman, Hameed Shaukat și Max Taylor.

Trailer Willow

Sursa foto: © 2022 Disney și entitățile afiliate

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton