Homepage  / Televiziune

Wimbledon 2022. Simona Halep joacă cu Amanda Anisimova în sferturile de finală. Cine transmite la TV

Wimbledon 2022. Simona Halep joacă cu Amanda Anisimova în sferturile de finală. Cine transmite la TV

de Cătălina Matei,

Simona Halep este într-o formă de zile mari la turneul de tenis pe iarbă de la Wimbledon, ediția 2022. Sportiva în vârstă de 30 de ani a ajuns în sferturile de finale, iar pe 6 iulie o va întâlni pe teren pe Amanda Anisimova. Cine va transmite la TV partida dintre cele două?

Simona Halep, în prezent numărul 18 în clasamentul WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, competiție care poate fi urmărită la TV și în România. Românca a învins-o fără drept de apel pe Paula Badosa (24 de ani, 4 WTA), scor 6-1, 6-2. Este a 11-a victorie consecutivă a Simonei la turneul de la Wimbledon.

Când se joacă Simona Halep – Amanda Anisimova la Wimbledon 2022

Extrem de așteptat, sfertul de finală dintre Simona Halep și Amanda Anisimova va fi transmis în direct pe Eurosport 2, miercuri, 6 iulie, de la 15.30.

Dacă o va învinge pe Anisimova, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre australianca Ajla Tomljanovic și Kazaha Elena Rybakina.

Din nou, în formă maximă

După ce anul 2021 nu a fost unul prea reușit din punct de vedere competițional pentru Simona Halep, care a suferit mai multe accidentări,  acum lucrurile par a se fi schimbat radical. Sportiva din Constanța a ajuns în sferturi la Wimbledon 2022 fără set pierdut și este doar 3-a sportivă activă care să se mândrească în acest moment cu 5 prezențe în ultimele 8 la Wimbledon (alături de Serena și Venus Williams).

Care este secretul revenirii sale în forță? „Munca depusă e foarte importantă și m-a adus aici. M-am antrenat din greu în ultimele 2-3 luni și sunt foarte fericită că am început să joc din ce în ce mai bine. Am încredere și simt că ăsta e jocul meu. În același timp, vreau să continui să progresez, mă împing foarte tare la antrenamente pentru a fi mai bună. Abia aștept să muncesc și mai mult și să joc și mai bine„, a spus Simona Halep, la conferința de presă de după partida cu Badosa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton