Homepage  / Cinema

„Wolverine”: Hugh Jackman vrea să aibă rolul mutantului până la moarte!

„Wolverine”: Hugh Jackman vrea să aibă rolul mutantului până la moarte!

de Redactia Tvmania

Până când ar vrea Hugh Jackman să interpreteze rolul Wolverine în „X-Men”? „Până când voi muri”, a mărturisit actorul într-un interviu recent.

hepta_1499830

Se fac deja 15 ani de când Hugh Jackman este Wolverin în cinematografe. S-a plictisit? Deloc! Într-un noi interviu pentru „Cigar Aficionado” (și preluat de „E! Online”) actorul explică faptul că ține neapărat să aibă acest rol până când nu va mai putea să joace. Și și-a dat seama de acest lucru văzând „Birdman” (care spune povestea unui actor care a jucat în tinerețe un supererou și acum vrea să facă o piesă de teatru pe Broadway):

„După acest film, i-am spus soției mele: morala acestuia este aceea că eu nu trebuie să mă opresc niciodată din a-l interpreta pe Wolverine. Trebuie să fac în așa fel încât să interpretez rolul ăsta până la moarte”, spune cu un pic de ironie actorul. Căci Jackman este destul de lucid: „Știu că va veni o zi în care rolul va reveni unui alt actor… Dar voi fi fericit când va veni acel moment pentru că asta va însemna că Wolverine a devenit un icon”. Până atunci însă, actorul de 46 de ani face eforturi ca să împingă cât mai mult în viitor acel moment: „De fiecare dată vreau să fiu în cea mai bună formă. De fiecare dată când mă pregătesc pentru Wolverine, vreau să merg mai departe și din punct de vedere fizic și emoțional”.

Următorul film dedicat celebrului mutant, cu titlul de lucru „Untitled Wolverine Sequel”, va avea premiera în 2017.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton