Homepage  / Articole

Woody Allen pregăteşte „The Bop Decameron”

Woody Allen pregăteşte „The Bop Decameron”

de Redactia Tvmania

După New York, Londra, Barcelona şi Paris, Woody Allen se mută la Roma, în comedia romantică „The Bop Decameron”, o colecţie de patru povestioare romantice inspirate de „Decameronul” lui Giovanni Boccaccio.

Al 42-lea film al lui Allen (75 de ani) – prodigiosul regizor american care scoate pe piaţă o peliculă pe an din 1969 încoace – respectă reţeta din ultimele sale pelicule (mulţi actori celebri, un oraş frumos şi romantic). Dar Allen rupe tradiţia din ultima vreme şi plănuieşte să apară şi el într-un rol (n-a mai făcut-o din 2006).

„The Bop Decameron” apare în 2012 şi îi are în distribuţie pe Jesse Eisenberg, Ellen Page, Penelope Cruz, Alec Baldwin, Roberto Benigni, Ornella Muti şi Judy Davis.

Filmările au început în luna iulie, evident la Roma, iar imagini de pe platouri au tot apărut pe Internet, deşi mai multe despre subiect nu se ştie. Allen e celebru pentru secretul cu care îşi apără noile proiecte. Se ştie doar că în film, un cuplu (Allen va fi soţul) călătoreşte la Roma pentru a-i cunoaşte pe viitorii săi cuscri, un bărbat pe nume Leopoldo (Roberto Benigni) e confundat cu un actor celebru, un arhitect californian (Alec Baldwin) ajunge în oraş pentru a-şi reîntâlni prietenii vechi şi doi tineri abia căsătoriţi (Alessandro Tiberi şi Alessandra Mastronardi) se pierd în marele oraş, unde veniseră să-şi viziteze rudele.

Iar după Roma, Allen se pare că se va duce în Germania, vara viitoare: Studiourile Bavaria din Munhen negociază cu regizorul pentru pelicula care ar putea avea un buget de 25 de milioane de dolari, din care nemţii ar finanţa o parte.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton