Homepage  / Vedete româneşti

WRS a ajuns personaj la „Te cunosc de undeva!”, ediția din Spania. Cine s-a transformat în artistul român

WRS a ajuns personaj la „Te cunosc de undeva!”, ediția din Spania. Cine s-a transformat în artistul român
12

de Cătălina Matei,

După ce i-a cucerit pe spanioli după evoluția sa la ediția de anul trecut a concursului Eurovision, WRS face furori în continuare în Peninsula Iberică. Cântărețul a ajuns personaj la „Te cunosc de uneva!”, ediția din Spania. Ce vedetă l-a interpretat? Și cum i-a ieșit transformarea?

WRS este din nou la „Te cunosc de undeva!”, în al 19-lea sezon difuzat la Antena 1, unde face echipă tot cu Emilian. În același timp, cântărețul român a fost prezent și în varianta spaniolă a emisiunii, „Tu Cara Me Suena”. Nu fizic, ci ca personaj pe care unul dintre concurenții spanioli l-a primit din partea ruletei.

Este vorba despre Josie lleva, un cunoscut stilist din Spania, prezent în multe dintre formatele internaționale precum „MasterChef Celebrity”. Iar referința pe care ruleta i-a oferit-o a fost, bineînțeles, momentul lui WRS de la Eurovision, de anul trecut, unde a interpretat piesa „Llamame”, devenită deja hit în Spania.

Jurații spanioli de la „Tu Cara Me Suena” au fost uimiți când l-au văzut pe Josie transformat în WRS  din momentul în care acesta a intrat în scenă. Deși vocea nu l-a ajutat foarte tare, coregrafia și vestimentația replicată până la cel mai mic detaliu l-au adus pe stilistul spaniol foarte aproape de imaginea românului.

Îmbrăcat într-o cămasă roșie cu volane și o pereche de panaloni negri din latex, Josie a cântat și a dansat pe celebra piesa „Llamame” și până la final publicul s-a ridicat în picioare, iar jurații au rămas impresionați.

Cum i-a cucerit adevăratul WRS pe spanioli

La cei  30 de ani ai săi, Andrei Ursu aka WRS este pe drumul cel bun din punct de vedere profesional. Fostul dansator de la  „Românii au talent” și „Vocea României”, iar apoi fost membru în trupa de băieți Shots, este născut pentru a fi în lumina reflectoarelor. Piesa sa de la Eurovision 2022, „Llamame”, a prins extrem de repede și de bine în Spania și nu doar datorită ritmului refrenului insipirat din flamenco ci și personalității lui. Extrem de volubil, artistul vorbește foarte bine limba spaniolă așa că a ajuns direct la inimile ibericilor.

A avut numeroase apariții în emisiuni TV și la radio la posturile spaniole, dar și concerte în Barcelona ori în Madrid.  Între timp, a scos și o piesă în colaborare cu iubitul Irinei Rimes, David Goldcher, un remix al hit-ului „Bamboleo”.

Între timp, WRS a fost cooptat în show-ul „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, unde concurează alături de Emilian. De altfel, cei doi au câștigat cel de-al 18-lea sezon și fac furori și în sezonul actual, difuzat la Antena 1. Emisiunea nu doar că i-a pus la încercare din punct de vedere vocal și coregrafic, dar i-a „trezit” și gustul pentru actorie.

https://www.youtube.com/watch?v=42M9SSwgO98&ab_channel=TeCunoscDeUndeva

Tocmai de aceea, Andrei își dorește să joace și în filme ori în seriale. „Sper să ajung în vreun casting în perioada următoare. Am jucat doar într-un scurt metraj al unei studente la regie la UNATC şi mi-a plăcut mult experienţă”, ne-a declarat WRS cu ceva timp în urmă într-un interviu.

wrs-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton