Homepage  / Știri / Televiziune

România urcă azi pe scena Eurovision 2022. Cine decide numele țărilor care intră în finala de la Torino

România urcă azi pe scena Eurovision 2022. Cine decide numele țărilor care intră în finala de la Torino

de Andra Stana,

România participă astăzi, 12 mai, în cea de-a doua semifinală de la Eurovision 2022. WRS, reprezentantul României, va cânta melodia „Llamame” și va intra în concurs pe poziția cu numărul 13. Concursul poate fi urmărit pe TVR sau online.

Joi, 12 mai, vom afla dacă „Llamame” va merge în Marea Finală a concursului. wrs, reprezentantul României, va concura pentru voturile publicului în a doua semifinală Eurovision 2022, în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional, începând cu ora 22.00.

În sfârşit, a sosit momentul pe care îl aştept din ziua în care m-am înscris în Selecţia Naţională. Este un vis devenit realitate. Sunt pregătit să dau totul pe scenă, pentru țara mea și pentru sutele de milioane de oameni care vor urmări show-ul României. Am muncit enorm și abia aștept să trăiesc acest moment alături de publicul din sală și din fața ecranelor. Hai România!”, a declarat wrs.

Eurovision 2022 – semifinala 2 – Ordinea de intrare

România intră, joi, în a doua parte din cea de-a doua semifinală, alături de Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia și Irlanda.

Reprezentantul nostru va avea pozitia cu numărul 13 în ordinea de intrare în concurs.

Fanii din ţările repartizate în a doua semifinală şi cei din Spania, Marea Britanie şi Germania decid, alături de juriile de specialitate, cine va merge în Marea Finală ce se desfășoară la Torino..

În această seară, fanii (cu excepția celor care locuiesc în România) vor putea vota Llamame de până la de 20 de ori de pe același număr de telefon sau prin aplicația de pe site-ul oficial al concursului: www.eurovision.tv

Emoţiile vor creşte la finalul show-ului, când prezentatorii vor anunţa cei zece câştigători ai serii, artiştii care vor merge în finala din 14 mai.

Eurovision 2022. Unde poate fi urmărită semifinala 2

Eurovision 2022 va fi difuzat pe TVR 1, TVR Internațional și pe pagina oficială de Youtube Eurovision Song Contest.

Sursa foto: TVR

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton