Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ximena Duque nu mai vrea să joace în telenovele. Care sunt motivele invocate de actriță

Ximena Duque nu mai vrea să joace în telenovele. Care sunt motivele invocate de actriță

de Redactia Tvmania

 Ximena Duque, cunoscută pentru rolurile interpretate în telenovelele „Îngeri păzitori” („Corazon valiente”) sau „Cealaltă față a Analiei”, a mărturisit într-un live făcut pe pagina sa de Instagram că vrea să renunțe la telenovele.    Decizia nu este una definitivă, însă în perioada următoare actrița nu dorește să revină pe platourile de filmare. După mulți ani de muncă și sacrificii, actrița de origine columbiană a declarat că se află într-un moment al vieții sale în care își poate permite luxul de a alege liniștită proiectul în care dorește să se implice, în momentul de față aceasta nefiind dispusă să joace într-un proiect pe termen lung. Unul din argumentele cele mai solide aduse de Ximena este faptul că își dorește să îi fie alături micuței sale fiice (care are 1 anișor) în primii ani de viață:    „Să spunem că pentru moment după mulți ani de muncă multă și sacrificii am norocul să pot decide ce pot face cu viața mea, cu timpul meu, cu cariera. Nu doresc să mă implic acum într-o telenovelă în care voi fi nevoită să filmez timp de 6,7,8 luni și să îmi las fiica cu o dădacă. Nu vreau”, a fost declarația actriței în vârstă de 34 de ani.  „Vreau să mă bucur de ea la maxim și din fericire în acest moment al vieții mele pot evolua și în alte aspecte în rolul de mamă, dar și ca femeie de afaceri. Încerc să descopăr lucruri noi”, a completat aceasta. 

Pe lângă creșterea fiicei sale, un alt motiv care o împiedică pe actriță să se întoarcă la muncă este soțul său, Jay Adkins, și nu pentru că acesta îi interzice, ci pentru că nu dorește să își neglijeze căsnicia: 

„Fetelor știți că în momentul în care avem un soț trebuie să avem grijă de el nu e așa ușor să îi spun „gata, plec și te las singur 8 luni. O căsnicie nu trebuie neglijată”, a mai spus aceasta. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton