Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ximena Navarrete este însărcinată

Ximena Navarrete este însărcinată

de Redactia Tvmania

Actriţa mexicană Ximena Navarrete (Miss Univers 2010) şi soţul ei, afaceristul Juan Carlos Valladares, aşteaptă primul lor copil, anunţă revista „Hola!” Mexic, care, de altfel, i-a şi pus pe copertă.

Ximena (30 de ani) şi Juan s-au căsătorit în aprilie anul trecut, după doi ani de relaţie, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a avut loc în Ciudad de México. Afaceristul a ajutat-o pe Ximena să-l uite pe actorul William Levy. Levy şi Ximena au făcut pereche în telenovela „Furtuna din adâncuri” (2013), iar pe parcursul filmărilor ei s-au iubit pătimaş. Ximena a suferit foarte mult în momentul în care s-a despărţit de Levy, actorul alegând să renunţe la idila cu ea şi să rămână împreună cu mama copiilor săi, Elizabeth Gutierrez.

De când a început relaţia cu Juan, Ximena a ales să stea departe de platourile de filmare. Ultima ei telenovelă a fost „Furtuna din adâncuri”, iar de cinci ani nu a mai jucat în nimic, până anul acesta când a avut premiera în SUA pelicula „108 Costuras”, o dramă despre lumea sportului în care Ximena a jucat alături de Kuno Becker.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton