Homepage  / Știri

Ximena Navarrete şi Silvia Navarro se bat să joace alături de William Levy

Ximena Navarrete şi Silvia Navarro se bat să joace alături de William Levy

de Redactia Tvmania

Faptul că William Levy s-a întors la telenovele şi va juca rolul principal în “La Tempestad” nu mai este un secret pentru nimeni. Cine va fi partenera sa în acest serial continuă să fie un mister, desluşit în mare parte de producătorul Salvador Mejía.

Deşii fanii şi-ar fi dorit ca William să-i dea replica pe micile ecrane chiar iubitei sale, Elizabeth Gutierrez, Mejia a spus că va alege între Ximena Navarrete (24 de ani), Miss Univers în 2010, şi Silvia Navarro (34 de ani, pe care aţi văzut-o nu de mult la Acasă în “Secrete din trecut”).

“Una este o actriţă cu multă experienţă, iar cealaltă este foarte tânără, iar oamenilor le place asta”, a declarat producătorul, citat de peopleenespanol.com.

Atât Ximena, cât şi Silvia au trecut prin mai multe probe, însă, din păcate, Salvador Mejia e greu de convins. El se bazează că mai are timp, având în vedere că filmările vor începe pe 1 mai.

“Silvia Navarro şi-a făcut loc în agenda ei încărcată ca să dea o probă şi chiar m-a încântat acest lucru. Ximena e abia la început, însă cred că ar fi bine să dăm o şansă unei persoane care reprezintă Mexicul”, a mai zis el.

Până în prezent, se ştie că Ivan Sanchez va avea un rol negativ şi că din distribuţie va mai face parte şi Daniela Romo (care revine la telenovele după ce a învins în lupta cu cancerul).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton