Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ximena Navarrete trăieşte o dramă. A pierdut bebeluşul pe care îl aştepta

Ximena Navarrete trăieşte o dramă. A pierdut bebeluşul pe care îl aştepta

de Redactia Tvmania

Actriţa mexicană Ximena Navarrete (Miss Univers 2010) şi soţul ei, afaceristul Juan Carlos Valladares, au anunţat de curând cu mare bucurie că aşteaptă primul lor copil, revista „Hola!” Mexic, punându-i pe copertă cu acest motiv. Din păcate însă Ximena a pierdut sarcina la 15 săptămâni, înainte să afle ce sex va avea bebeluşul. Actriţa se află în prezent în Houston (SUA) alături de soţul ei care o sprijină şi o ajută să treacă peste această dramă.

„Nu există cuvinte care să exprime momentele triste prin care eu şi soţul meu trecem. Aşa cum v-am împărtăşit momentele de bucurie, aşa aş vrea să vă împărtăşesc şi cele de tristeţe. Inima bebeluşului nostru a încetat să mai bată şi cu toată durerea în suflet vrem să facem publică această ştire. Bebeluşul era foarte aşteptat şi dorit. Timp de 15 săptămâni am simţit cea mai mare dragoste şi iluzie. Mulţumim familiilor noastre pentru sprijin, a contat foarte mult”, a declarat îndurerată Ximena pe Instagram.

Ximena (30 de ani) şi Juan s-au căsătorit în aprilie anul trecut, după doi ani de relaţie, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a avut loc în Ciudad de México. Ultima telenovelă a actriţei a fost „Furtuna din adâncuri”, iar de cinci ani nu a mai jucat în nimic, până anul acesta când a avut premiera în SUA pelicula „108 Costuras”. Filmul este o dramă despre lumea sportului în care Ximena a jucat alături de Kuno Becker.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton