Homepage  / Seriale coreene

Kitty Covey, din „Tuturor băieților pe care i-am iubit”, are propriul ei serial. „XO, Kitty” va avea premiera în curând la Netflix

Kitty Covey, din „Tuturor băieților pe care i-am iubit”, are propriul ei serial. „XO, Kitty” va avea premiera în curând la Netflix
6

de Mioara Tronaru,

Katherine Song-Covey, „Kitty” pentru cei apropiați, sora mai mică a Larei Jean din „Tuturor băieților pe care i-am iubit”, a trecut la statutul de personaj principal în serialul „XO, Kitty” (2023), care va avea premiera luna viitoare, la Netflix.

Noua producție „XO, Kitty” reprezintă o premieră pentru Netflix: pentru prima oară platforma de streaming face un spin-off dintr-o serie de filme. Serialul este o dramedie romantică derivată din „To All the Boys”.

Jenny Han, autoarea seriei de cărți (apărute și la noi, la Editura Trei), este scenaristă, producătoare executivă și co-showrunner (alături de Sascha Rothchild) al serialului. Cele 10 episoade spun de fapt „povestea pe care aș fi scris-o dacă aș fi continuat cu cărțile”, a explicat scriitoarea în Business Insider.

Despre ce e vorba în „XO, Kitty”

Conform sinopsis-ului oficial, Kitty (interpretată tot de actrița Anna Cathcart, care-a jucat personajul și în filme) lasă în urmă Portland-ul și se mută în Seul: „Adolescenta Kitty Song Covey crede că știe totul despre dragoste. Dar după ce se mută în partea cealaltă a lumii, pentru a se reuni cu iubitul ei, își va da seama că relațiile sunt mult mai complicate atunci când inima ta este direct implicată”.

Jenny Han a mai spus pentru publicația Insider că, în serial, Kitty are aceeași vârstă ca sora ei mai mare din „To All the Boys”, protagonista Lara Jean, în momentul în care a început trilogia. Cu amândouă surorile mai mari plecate la colegiu, Kitty este pe cont propriu acum.

„Ea este probabil cea mai stăpână pe sine dintre cele trei fete. Știți, e genul acela de persoană foarte sigură pe sine și pe deciziile pe care le ia. Serialul îi va oferi însă și câteva momente de criză pentru a o vedea cum crește”, a mai spus autoarea.

xo-kitty-xo_kitty_s1_e1_00_03_36_22rIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„XO, Kitty” s-a filmat în Seul. Cine sunt actorii

Ca și personajul principal, și echipa de producție s-a mutat în Coreea de Sud. La începutul lui aprilie 2022, ComingSoon anunța că Netflix a început filmările pentru spin-off-ul „XO, Kitty”, care va fi regizat de Jennifer Arnold. Iar din distribuție, vor face parte: Choi Min-Yeong în rolul Dae-heon Kim, Anthony Keyvan – Q, Peter Thurnwald – Alex, Regan Aliyah – Juliana, Yunjin Kim – Jina, Michael K. Lee – profesorul Lee, Jocelyn Shelfo – Madison. Choi Min-Yeong este un actor coreean de 20 de ani, iar personajul interpretat de el, Dae-heon Kim, este partenerul eroinei principale.

„XO, Kitty” va avea 10 episoade a câte 30 de minute.

Serialul „XO, Kitty” va avea premiera pe 18 mai 2023.

Trailer XO, Kitty

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton