Homepage  / Știri

Yadhira Carrillo îşi amână nunta pentru la anul

Yadhira Carrillo îşi amână nunta pentru la anul

de Redactia Tvmania

Deşi trebuia să se căsătorească anul acesta cu avocatul Juan Collado, fostul soţ al Leticiei Calderon, Yadhira Carrillo (protagonista din “Pe cuvânt de femeie”) şi-a amânat nunta pentu la anul, anunţă peopleenespanol.com. Cei doi ar fi trebuit să-şi unească destinele anul trecut, însă, atunci, ca şi acum, au preferat să amâne ceremonia, Yadhira declarând însă că ei se iubesc foarte mult.

“Data rămâne pentru anul viitor, totul depinde de socrul meu, care este bolnav, dar care începe să-şi revină”, a spus actriţa în vârstă de 36 de ani. Până atunci, ea şi iubitul ei Juan şi-au propus să devină părinţi. Iar apropiaţi ai Yadhirei spun că aceasta s-a supus de mai mult timp unui tratament de fertilizare.

Mai mult, Yadhira (care joacă în prezent în telenovela “Amarte es mi pecado”) a spus că i-ar plăcea ca cei doi copii pe care Juan îi are cu Leticia Calderon să participe la nuntă: “Mi-ar plăcea foarte mult, îi ador”, a spus Yadhira.

Din păcate nu credem că Leticia va fi de acord cu acest lucru. Actriţa, pe care o ştiţi din “Esmeralda” şi “În numele iubirii”, a acuzat-o mereu pe Yadhira că i-a stricat căsnicia. Leticia a suferit enorm când, în noiembrie 2007, soţul ei lăsat-o singură cu cei doi băieţi, Luciano (care suferă de sindromul Down) şi Carlo.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton