Homepage  / Articole

Yasemin din “Dragoste şi pedeapsă”, mamă singură

Yasemin din “Dragoste şi pedeapsă”, mamă singură

de Redactia Tvmania

Nurgül Yeşilçay, interpreta frumoasei Yasemin din serialul “Dragoste şi pedeapsă” (Kanal D) a divorţat de curând şi, la fel ca personajul său, îşi creşte singură copilul.

Cu câteva luni în urmă, Nurgül Yeşilçay a divorţat de Cem Ozer, actorul cu care a împărţit bunele şi relele în ultimii şase ani de zile. Vedeta de 35 de ani l-a cunoscut pe Cem Ozer (fostul ei soţ este cu 17 ani mai bătrân decât ea) pe platourile de filmare ale serialului „Melekler adasi”.

Interpreta tinerei Yasemin (personajul este o mamă singură) din „Dragoste şi pedeapsă” a plecat, împreună cu Osman Nejat, băiatul ei în vârstă de şase ani, din căminul conjugal şi a locuit într-un hotel cât timp a durat amenajarea noii locuinţe.

Necazurile au continuat şi după ce s-au mutat: Nurgül a surprins-o pe bonă ţipând la copilul ei şi a concediat-o pe loc. Au trecut două luni de atunci, dar actriţa nu a angajat o altă dădacă şi preferă să aibă grijă singură de Osman, chiar dacă filmările pentru serialul de la Kanal D îi ocupă o mare parte din timp.

Deşi viaţa de familie nu merge prea bine pentru actriţa din Turcia, cariera sa pare să avanseze de la sine. Nurgül Yeşilçay este dorită de regizorul francez Leos Carax pentru a interpreta rolul principal într-un nou proiect.

Ea nu pare dispusă să dea curs provocării şi spune că are mai multe oferte din care poarte alege, dar încă filmează pentru „Dragoste şi pedeapsă”. „Multe dintre ofertele primite sunt tentante şi, cel mai probabil, voi reveni pe micul ecran la sfârşitul verii. Apropiaţii mă sfătuiesc să-mi iau o vacanţă după această perioadă aglomerată, însă eu vreau să continui munca. Asta nu înseamnă că nu voi avea şi eu o vacanţă binemeritată, doar că nu va fi foarte lungă. Nu ştiu în acest moment unde voi pleca, dar ştiu cu cine …  cu fiul meu, desigur”, a anunţat Nurgül Yeşilçay.

Nurgül Yeşilçay (numele ei înseamnă „ceai verde” în limba turcă) a învăţat meserie la Conservatorul de Stat din cadrul Universităţii Anadolu din Eschisehir şi a acumulat o vastă experienţă pe scena de teatru, în filme şi televiziune, precum şi patru premii pentru cea mai bună actriţă în Turcia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton