Homepage  / Filme Online / Netflix

„You”, sezonul 4, serial Netflix. Penn Badgley, complet schimbat în noile imagini de pe platourile de filmare

„You”, sezonul 4, serial Netflix. Penn Badgley, complet schimbat în noile imagini de pe platourile de filmare

de Andra Stana,

Noul sezon din „You”, serialul cu Penn Badgley în rol principal, se filmează în perioada aceasta, în Marea Britanie. De curând, au apărut noi imagini cu protagonistul seriei, iar acesta are un look total schimbat față de cum îl știam din sezoanele trecute.

Cum arată acum Penn Badgley. Actorul, surprins în timpul filmărilor pentru „You”, sezonul 4

Sezonul 4 al serialului „You” este mai mult decât așteptat de fani. În timp ce filmările pentru acest nou sezon continuă la Londra, o primă fotografie cu Joe Goldberg a fost dezvăluită miercuri de gigantul de streaming. În imaginea apărută online, zilele trecute, îl putem vedea pe interpretul lui Joe Goldberg, și anume Penn Badgley, plimbându-se prin Londra.

Dar ceea ce frapează în această imagine este noul look afișat de actorul de 35 de ani, cu barbă și costum de epocă, care este departe de standardele personajului tulburător de la începuturile sale.

Abia așteptăm să vedem mai mult din acest sezon 4, dar deocamdată, Netflix scrie: „Un moment în care să (nu) te plimbi prin Londra pentru a (nu) da peste Joe Goldberg. „You”, sezonul 4, se filmează.”

Așadar, va trebui să mai avem răbdare până când vom vedea noi imagini din serialul cu Penn Badgley.

„You”, sezonul 4, Penn Badgley revine în rolul ucigașului în serie Joe Goldberg

Sezonul 4 „You” îl trimite pe ucigașul în serie și hărțuitorul Joe Goldberg în vechea Anglie. Netflix tocmai a confirmat că drama va merge pe urmele lui Joe în timp ce acesta cutreieră străzile Londrei (nu ale Parisului) în căutarea celui mai recent obiect al obsesiei sale.

Netflix a anunțat, în martie 2022, că a început producția sezonului 4 „You”.

Spectacolul adaugă, de asemenea, câțiva membri noi ai distribuției pe care Joe să-i terorizeze și să ucidă, scrie tomsguide.com.

Acțiunea din „You” s-a mutat în Marea Britanie

„You”, unul dintre cele mai lăudate seriale Netflix, l-a urmărit pe Joe din New York, unde a ucis-o pe Guinevere Beck, dar și pe alții, până în Los Angeles, unde s-a îndrăgostit de Quinn și a descoperit că ea era la fel de nemulțumită de viață ca și el. Când a rămas însărcinată, s-au căsătorit și s-au mutat în coșmarul suburban din orășelul fictiv Madre Linda. 

În sezonul 3, Joe și Love au primit în viața lor un băiețel, pe Henry. Cu toate acestea, căsnicia lor tensionată s-a încheiat exploziv (la propriu) și Joe a ajuns la Paris, căutându-și fostul șef și noua țintă a obsesiei sale, Marienne. 

Deși toată lumea credea că acțiunea din sezonul 4 se va derula în Paris (ba chiar se spera la un cross-over între serialele You și Emily in Paris, n.r.), iată că personajul lui Penn Badgley ajunge în Londra.

Netflix nu a stabilit încă data de lansare a sezonului 4 din „You”. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton