Homepage  / Netflix

„Your Place or Mine”, tot ce trebuie să știți despre filmul Netflix cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher

„Your Place or Mine”, tot ce trebuie să știți despre filmul Netflix cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher

de Roxana Mirea,

Ai putea face schimb de vieți cu cel mai bun prieten al tău care locuiește în cealaltă parte a țării? Reese Witherspoon și Ashton Kutcher sunt pe cale să afle acest lucru în „Your Place or Mine”, o nouă comedie romantică regizată de Aline Brosh McKenna. Iată tot ce trebuie să știți despre „Your Place or Mine”, care va avea premiera pe Netflix.

Despre ce este vorba în „Your Place or Mine”

Debbie (Witherspoon) și Peter (Kutcher), sunt prieteni de peste un deceniu și țin legătura în permanență, în ciuda faptului că locuiesc coasta de Vest, respectiv de Est a Statelor Unite. De asemenea, sunt total opuși: Debbie, mamă singură, este o contabilă a cărei viață din Los Angeles este planificată până la nano-secundă, în timp ce Peter este un director de marketing și scriitor aspirant a cărui viață în New York se schimbă la fel de repede ca și iubitele. Dar atunci când circumstanțele le cer să preia casa și responsabilitățile celuilalt timp de o săptămână, viețile lor sunt date peste cap.

O veterană a comediilor romantice, care a scris clasice moderne precum „Diavolul se îmbracă de la Prada”, „27 de rochii” și „Morning Glory”, și care a creat „Crazy Ex-Girlfriend” împreună cu prietena Rachel Bloom, Brosh McKenna s-a inspirat din propria viață pentru a scrie „Your Place or Mine”.

M-am dus la New York să lucrez la ceva și am stat în apartamentul prietenului meu Ted”, spune ea, potrivit Tudum. „La vremea aceea, era burlac, [și] m-a făcut să râd cât de burlac era apartamentul lui. Avea încă tacâmurile de argint într-o folie de plastic. Așa că m-a făcut să râd când m-am gândit ce s-ar fi întâmplat dacă Ted ar fi trebuit să vină la mine acasă și să aibă grijă de copii. Asta a fost geneza. De fapt, l-am distribuit apoi pe Ted în film în rolul unui portar.”

Cine face parte din distribuția „Your Place or Mine”

Dacă vreți să fiți cu adevărat un fan al lui Reese Witherspoon, lucrați cu Reese Witherspoon, pentru că, de aproape și pe platou, este chiar mai spectaculoasă decât credeți că ar putea fi”, spune Brosh McKenna despre protagonista sa, care a lucrat și ca producător la film. În ceea ce-l privește pe Kutcher, regizoarea spune că a fost impresionată de nivelul de dedicare al acestuia. „I-am sugerat 10 cărți pe care să le citească pentru a-și da seama care sunt gusturile literare ale lui Peter, [și] le-a citit pe toate. Este, de asemenea, un super-fan al lui Reese Witherspoon. O admiră cu adevărat și cred că se simte asta în film.”

În film, alături de Reese Witherspoon și Ashton Kutcher, joacă și Steve Zahn (The White Lotus), Zoë Chao (Senior Year), Tig Notaro (Army of the Dead), Jesse Williams (Grey’s Anatomy), Vella Lovell (Crazy Ex-Girlfriend) și Griffin Matthews (Dear White People).

Când are premiera „Your Place or Mine”

Your Place or Mine” va avea premiera pe 10 februarie 2023, pe Netflix, la timp pentru Ziua Îndrăgostiților.

Este perfect pentru Ziua Îndrăgostiților, nu doar pentru că este o poveste de dragoste, ci și pentru că în film sunt o mulțime de tipuri diferite de dragoste”, spune Aline Brosh McKenna. „Există dragostea părintească, dragostea pentru prieteni, dragostea pentru un oraș în care trăiești. Există o căldură și o iubire a mediului creat în film.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton