Homepage  / Filme Online / Prime Video

Yvonne Strahovski din „Povestea slujitoarei” și-a dezvăluit sarcina la premiera noului său film

Yvonne Strahovski din „Povestea slujitoarei” și-a dezvăluit sarcina la premiera noului său film

de Ioana Maria,

Yvonne Strahovski (38 de ani) din celebrul serial HBO „Povestea slujitoarei” a apărut la premiera noului său film, „The Tomorrow War” (care va avea mâine lansarea internațională pe platforma Amazon), într-o rochie mulată care i-a evidențiat sarcina avansată, scrie people.com. 

Frumoasa actriță care a jucat rolul Serenei Joy în celebrul serial HBO „Povestea slujitoarei” a pășit recent pe covorul roșu, în Los Angeles, la premiera noului său film, „The Tomorrow War”, într-o rochie albă, mulată, care i-a pus în evidență sarcina. 

Fericire dublă

Actrița Yvone Strahovski și soțul ei, Tim Loden, mai au un copil, William, născut în octombrie 2018. La vremea în care a fost însărcinată cu el, Yvone Strahovski și-a anunțat entuziasmată sarcina pe Instagram.

„Sunt foarte încântată să vă împărtășesc o știre specială – voi fi mamă! Este foarte interesant să privești și să simți această mică arahidă crescând în fiecare zi!”, a spus ea atunci.

De asemenea, la scurtă vreme după nașterea micului William, ea a scris pe rețelele de socializare: „Inima mea s-a topit deja într-un miliard de bucăți, de o mie de ori. Am fost binecuvântați cu cea mai mare bucurie din viața noastră, băiețelul nostru, care mi-a furat inima!”, alături de o poză alb-negru cu ea și nou-născutul său. 

De data aceasta, la a doua sarcină, Yvonne Strahovski, și-a anunțat noua stare în mod diferit. Ea a apărut într-o elegantă rochie albă mulată care îi evidenția fără echivoc sarcina, asortată cu o brățară de aur și cercei cu diamante, la premiera din Los Angeles a filmului SF „The Tomorrow War”, care se va lansa mâine pe platforma Amazon și în care joacă alături de Chris Pratt.

Keith Powers, Yvonne Strahovski, „The Tomorrow War” (2021)  

Cascadorii fără ezitări

Acțiunea filmului are în centru o alertă teribilă: un grup de călători în timp veniți din anul 2051 anunță că peste treizeci de ani omenirea va purta un război nimicitor împotriva unor invadatori extratereștri redutabili. Singura soluție pare aceea ca soldații și civilii din prezent să călătorească în viitor, peste trei decenii, pentru a-i înfrânge.

 

Din comandoul alcătuit pentru a le ține piept periculoșilor viitori atacatori fac parte profesorul Dan Forester (Chris Pratt), care vrea să facă posibil un viitor pentru fiica sa, tatăl acestuia, James Forester (J.K. Simmons) și Romeo Command (Yvonne Strahovski), o cercetătoare talentată. Toți vor încerca să schimbe viitorul omenirii, într-o cursă contracronometru. 

„Am făcut multe cascadorii pentru filmarea acestei povești. Am fost extrem de impresionată când Chris (Pratt – n.n.) s-a lăsat jos din elicopter pe o frânghie de care se ținea doar cu o mână, în timp ce cu cealaltă trăgea cu o armă semiautomată. Momentul ăla a fost supergreu”, a povestit actrița.

Chris Pratt (41 de ani), care este și producător executiv al filmului, a fost, și el, impresionat de abilitățile și curajul lui Yvonne Strahovski. El a declarat pentru revista People despre colega lui că și-a dat seama că este perfectă pentru asemenea rol intens încă din momentul în care a intrat pe platoul de filmare.

„Chiar din a doua zi de filmare, ea a trebuit să urce pe acoperișul unei centrale electrice și să se descurce pe o sârmă suspendată de o platformă, de pe care căderea era periculoasă, în ciuda măsurilor de siguranță. Ea a făcut-o însă fără probleme!”, a spus actorul.

 

„Exersasem chestia asta toată ziua și am avut un vertij total, m-am speriat. Poate că și ea a avut ceva emoții, dar doar pentru o clipă, apoi și-a revenit imediat și a fost foarte stăpână pe ea. A fost chiar impresionant”, a mai spus acesta.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton