Homepage  / Știri

Zac Efron crede că are capul prea mare

Zac Efron crede că are capul prea mare

de Redactia Tvmania

Actorul din „Charlie St. Cloud” (filmul se lansează în România pe 29 octombrie) nu vrea să se urmărească pe marile ecrane, pentru că îşi observă toate imperfecţiunile, relatează femalefirst.co.uk.

„La ce mă gândesc când mă urmăresc pe ecrane? Mă gândesc că am un cap imens. În plus, îmi dau seama de fiecare defect şi lucru pe care aş fi putut să-l fac mai bine”, a spus Zac Efron (22 de ani).

„Nu sunt mulţumit la început, dar cred că o să mă pot uita în urmă peste câţiva ani şi să apreciez ce am făcut – uneori”.

Zac Efron a mai spus că îi place să filmeze scene care implică săruturi şi are grijă să le liniştească pe partenerele sale de pe marile ecrane.

„Din experienţă proprie, cred că fetele sunt puţin mai nervoase decât mine. Săruturile nu sunt greu de realizat pe marile ecrane. De obicei am o fată drăguţă alături, aşa că este amuzant”.

Zac Efron speră că filmele sale au un efect benefic asupra fanilor: „Îmi place să cred că filmele au abilitatea de a ajuta oamenii. Dacă nu, atunci de ce le mai facem?”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton