Homepage  / Vedete / Vedete străine

Zac Efron va juca în remake-ul filmului „Trei bărbați și un bebeluș”

Zac Efron va juca în remake-ul filmului „Trei bărbați și un bebeluș”

de Redactia Tvmania

Zac Efron (32 de ani) va juca în remake-ul unui film din 1987, intitulat „Trei bărbați și un bebeluș”, informează Hollywood Reporter. 

O comedie de mare succes în anii ’80, „Trei bărbați și un bebeluș”, regizat de Leonard Nimoy, a fost prima producție Disney live-action care a realizat încasări de 100 de milioane de dolari în Statele Unite. Filmul îi avea în rolurile principale pe Tom Selleck, Steve Guttenberg și Ted Danson și spunea povestea a trei burlaci din New York care ajungeau să aibă grijă de un nou-născut, fără ca vreunul dintre ei să se priceapă la așa ceva. În 1990 a fost realizată și o continuare a sa, „Trei bărbați și o fetiță”, tot cu cei trei actori, dar în regia lui Emile Ardolino, care semnase „Dans murdar” (1987), un alt masiv succes de public. 

Pelicula „Trei bărbați și un bebeluș” era, la rândul său, varianta americană a comediei franțuzești omonime din 1985, cu Roland Giraud, Michel Boujenah și André Dussolier în rolurile principale, care fusese nominalizată la Oscarul pentru cel mai bun film străin în 1986. 

Zac Efron a devenit vedetă după rolul din succesul Disney „Liceul muzical” (2006), la fel ca Vanessa Hudgens și Ashley Tisdale, care i-au fost atunci colege de platou. Încă nu se știe cine sunt ceilalți doi actori care vor juca în rolurile principale, alături de Efron, în noua variantă a poveștii „Trei bărbați și un bebeluș”, ci doar că filmul va fi difuzat de platforma Disney+. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton