Homepage  / Filme Online / Netflix

Zack Snyder nu lasă zombii din mână. După „Army of the Dead”, urmează „Army of the Thiefs”

Zack Snyder nu lasă zombii din mână. După „Army of the Dead”, urmează „Army of the Thiefs”

de Redactia Tvmania

Primăvara asta, Zack Snyder a lansat pe Netflix filmul cu zombi „Armata celor morți”, în original „Army of the Dead” (2021). Și cum niciun succes nu trebuie lăsat să moară pe lauri, cineastul pregătește acum spin-off-ul intitulat „Army of the Thiefs”.

 

 

În timp ce „Army of the Dead” continuă să facă audiențe bune pe Netflix, regizorul Zack Snyder a postat pe Twitter primele fotografii oficiale din noul său film „Army of Thieves”. Noua poveste în va avea în centru pe deliciosul spărgător german de seifuri Ludwig Dieter (interpretat de Matthias Schweighöfer) și trecutul său de jefuitor timid și stângaci.

Surpriza, pentru că este și o surpriză, este faptul că Matthias Schweighöfer nu numai că își reia propriul rol din „Army of the Dead”, ci și pe cel al lui Zack Snyder, actorul german de 40 de ani fiind și regizorul filmului, în timp ce Snyder își păstrează „rolul” de scenarist și producător. „Army of Thieves” va fi o comedie de acțiune, plasată departe de Las Vegas, pe tărâm european, unde Ludwig Dieter își va încrucișa drumurile cu Nathalie Emmanuel („Games of Thrones”), Ruby O. Fee, Jonathan Cohen.

În acest prequel la „Army of the Dead”, Dieter este un casier obișnuit la o bancă dintr-un orășel, care va intra în aventura vieții sale când o misterioasă femeie îl va recruta pentru a face parte dintr-o echipă de infractori, unii dintre ei căutați de Interpol, care are în plan jefuirea unpr seifuri legendare din toată Europa. 

„Army of the Thiefs” va avea premiera anul acesta, pe Netflix.

 

„Army of the Dead” (2021)

Filmul a avut premiera în cinematografele din Statele Unite pe 14 mai 2021, iar pe 21 a intrat pe Netflix. Collider a remarcat faptul că criticii au aplaudat pelicula pentru umor, dar nu s-au lăsat seduși de acțiune, considerată neinteresantă. Dar abonații Netflix nu s-au plâns de asta, „Army of the Dead” devenind unul dintre cele mai vizionate filme de pe platformă. Două prequel-uri – filmul „Army of Thieves” și anime-ul „Army of the Dead: Lost Vegas” – se pregătesc de lansare, tot pe Netflix.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton