Homepage  / Netflix

Zăhărel se întoarce! Netflix a anunțat oficial sezonul al doilea din „Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe”

Zăhărel se întoarce! Netflix a anunțat oficial sezonul al doilea din „Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe”

de Redactia Tvmania

Primul sezon al serialului „Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe” (2021) a avut premiera pe Netflix, pe 4 iunie. Finalul poveștii cerea foarte tare o continuare, dar gigantul de streaming a ezitat până acum să anunțe sezonul al doilea. Vestea a venit pe Facebook:

 

Netflix a confirmat, cu o bucată delicioasă (se pare) de ciocolată, că povestea din „Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe” va continua. Așa că vom avea șansa să vedem ce se va întâmpla mai departe cu personajele implicate în cea mai frumoasă și mai plină de speranță apocalipsă inventată până acum.

„Sweet Tooth” se inspiră din benzile desenate create de Jeff Lemire, în care ni se descrie o lume post-apocaliptică în care omenirea a fost lovită de un virus straniu și mortal, care a dus la decimarea populației. În plus, odată cu virusul, au apărut și hibrizii. Fără nicio motivație, au început să se nască copii jumătate om, jumătate animal, fenomen care a fost privit cu oroare, suspiciune, agresiune, dar și cu înțelegere și iubire. Unii oameni au început să-i vâneze și să facă experimente odioase pe hibrizi, în timp ce alții au încercat să-i apere și să-i crească departe de haosul în care s-a prăbușit lumea.

Printre hibrizii crescuți în libertate, se află și Zăhărel (Christian Convery), un băiat cu cornițe, care pornește, alături de Jepperd (Nonso Anozie), un fost fotbalist care nu mai are nimic de pierdut, în căutarea mamei sale.

 

Toată lumea voia sezonul al doilea

Într-un interviu pentru Collider, cele două vedete ale serialului, Christian Convery (care are numai 11 ani) și Nonso Anozie și-au imaginat cum va continua povestea personajelor interpretate de ei.

„În capul meu, bazându-mă pe niște bucăți din benzile desenate și pe imaginația mea, cred că Aimee și Jepperd vor merge să salveze hibrii împreună. Tot ei îi vor salva și pe dr. Singh și pe soția lui, Rani. Apoi, cu toții îl vor învinge pe Abbot și o vor găsi pe Birdie. Și-apoi poate vor întâlni un nou inamic”, crede Convery.

Iar Anozie a fost mai mult decât fericit să preia povestea imaginată de colegul lui de serial: „Cred că Jepperd este foarte supărat și vrea să se întoarcă la generalul Abbot și să-i elibereze pe acești copii”.

Sezonul al doilea din „Sweet Tooth” nu are încă o dată de lansare, dar primul sezon poate fi văzut în continuare pe Netflix.

Foto: Netflix

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton