Homepage  / Vedete româneşti

Zanni, adevărul despre relația cu Alex Velea. Cum se înțelege cu Antonia

Zanni, adevărul despre relația cu Alex Velea. Cum se înțelege cu Antonia
10

de Roxana Mirea,

Zanni a devenit cunoscut după ce a participat la „Chefi la cuțite” și „Survivor România”. Totuși, primul care i-a întins o mână de ajutor a fost Alex Velea, sprijinindu-l în cariera lui muzicală. Acum, Zanni a spus adevărul despre relația cu Alex Velea, dar și despre cum se înțelege cu Antonia.

Zanni, adevărul despre relația cu Alex Velea

Alex Velea a fost primul care i-a întins o mână de ajutor lui Zanni, care l-a contactat dorindu-și o carieră în muzică. Câștigătorul Survivor România a spus că între el și iubitul Antoniei au mai existat discuții în contradictoriu, însă mereu au ajuns la un numitor comun.

„Ne înțelegem foarte bine. Au mai fost între noi mici discuții în contradictoriu, de ce să mă ascund după deget, dar, în cele din urmă, ajungem la un numitor comun, ținem foarte mult unul la celălalt. Eu sunt conștient că lângă el pot evolua foarte frumos.

El mă ajută și pe plan emoțional, simt că este cineva lângă mine. Pe plan muzical, din nou, este un avantaj că Alex este lângă mine. Nu neapărat că îți trebuie un mare mentor pe plan muzical, am văzut cu toții ce ”găinării’ se ascultă acum. Orice cocoș care cântă ”scrr-mar”, gata, este viral, a ajuns să aibă concerte.

Nici muzical nu mai știi ce să faci. Pe Alex îl apreciez pentru susținere, a fost lângă mine de la început și, orice aș face, este Alex Velea, tăticul nu doar al meu, ci al multora”, a spus Zanni, într-un interviu pentru ego.ro.

zanni-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum se înțelege Zanni cu Antonia

Zanni a spus că Alex Velea nu îi dă sfaturi, dar îl ajută să fie echilibrat.

Nu îmi dă sfaturi, mă ajută să mă regăsesc pe mine. Eu am deja toate definițiile vieții, le avem cu toții, doar că trebuie să ne concentrăm, să ne calmăm. Asta face, mă mai temperează, mă ajută să mă echilibrez”, a mai spus prezentatorul „Survivor ExtraShow”, pentru sursa menționată anterior.

De asemenea, Zanni a spus că se înțelege foarte bine și cu Antonia, contrar așteptărilor lui.

„Foarte bună este și relația mea cu Antonia. Antonia mereu m-a cam înțeles, spre surprinderea mea, ea fiind femeie. Am văzut-o mereu blândă, calmă, ea e foarte sensibilă.

Eu sunt foarte insensibil, de aceea nu mă așteptam să mă înțeleg bine cu Antonia, dar ea chiar m-a înțeles și a fost lângă mine indiferent de ce am făcut. La fel, mă ajută să mă temperez. Eu sunt insensibil, rece, iar Antonia este exact opusul meu și ne înțelegem foarte bine”, a mai dezvăluit Zanni.

Zanni a mai mărturisit că el nu le-a greșit cu nimic Antoniei și lui Alex Velea.

„Eu lor nu le-am greșit cu nimic, eu sunt așa cum sunt de când m-am născut până acum. Nu au de ce să mă ierte și eu nu am de ce să îmi cer iertare. Ei de când m-au văzut prima oară, împielițat, cum eram, m-au acceptat și doar au încercat să mă aducă uneori cu picioarele pe pământ, când era cazul”, a mai spus acesta.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton