Homepage  / Vedete româneşti

Zanni, în mijlocul unui scandal monstru, după ce le-a jignit și înjurat pe Ana Morodan și Aluziva. „Vreau să plătească”

Zanni, în mijlocul unui scandal monstru, după ce le-a jignit și înjurat pe Ana Morodan și Aluziva. „Vreau să plătească”
9

de Roxana Mirea,

Cazul în care este implicată Ana Morodan continuă să stârnească reacții. Acum, Zanni se află în mijlocul unui scandal uriaș după ce le-a jignit și înjurat pe „Contesa digitală” și pe Alina Greavu, cunoscută drept Aluziva. Ba mai mult, Aluziva a spus că nu tolerează un astfle de comportament și îl dă în judecată pe Zanni pentru jignirile aduse și pentru instigare la ură.

Zanni, jigniri grave la adresa Anei Morodan și Aluzivei

Zanni se află în mijlocul un scantal de proporții, pe Internet. Totul a început în momentul în care Zanni a reacționat la informațiile referitoare la faptul că Ana Morodan s-a urcat la volan, fiind sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive. Mai exact, polițiștii i-au deschis vedetei dosar pentru pentru trei infracțiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice.

Zanni a avut o reacție dură și a început s-o înjure pe Ana Morodan. În reacția lui, el a făcut mai multe declarații cu privire la tot ce s-a întâmplat spunând că vedeta „trebuie bătută, închisă în lanțuri, să nu îi mai dea mâncare trei ani de zile”. Apoi, când a văzut comentariul lăsat de Alina Greavu, cunoscută drept Aluziva, creator de conținut și activist, fondatoarea Asociației ALUZIVA, la postarea Anei în care cere iertare pentru greșeala comisă, cântărețul s-a aprins și mai tare și i-a adus jigniri grave și Aluzivei.

„Ti-ai riscat viața ta si a altora. You fucked up very bad, așa e. Sunt convinsă că mai tare decât te judecă și jignește lumea te doare doar propria vinovație. Mai departe, doar oamenii cu lumină pot avea o vorba blândă cu tine. Eu sunt aici”, este comentariul Aluzivei, care l-a făcut pe Zanni s-o înjure.

Aluziva, după ce a fost jignită și înjurată de Zanni

După ce a fost înjurată de Zanni în mod public, Aluziva a spus că nu va lăsa lucrurile așa și că el trebuie să suporte consecințele. Pe de altă parte, ea a explicat, din nou, că nu i-a luat niciodată apărarea Anei Morodan, că aceasta trebuie să plătească în fața legii pentru ce a făcut, însă nu poate să nu aibă compasiune față de un om care se luptă cu depresia.

Sunt convinsă că a muncit foarte mult să câștige Survivor și să se remarce printre artiștii de trap din România, but this does not mean that imma let this guy TRASH ME. Eo diferență. Oricâtă compasiune pot să am, nu înseamnă că o să-i permit cuiva să mă bălăcărească în asemenea hal pe internet, fară nicio consecință. Și e o diferență între a combate idei, a veni cu argumente și a înjura maxim de spurcat un om. Ca să nu mai zic de instigarea la violență, da? Aia la adresa Anei.

Părerea mea nepopulară aruncată pe net cum că Ana are depresie nu o scutește pe ea de la a plăti în fața legii pentru infracțiunile comise. Nu e o scuză, e doar adevărul, e explicația.

N-am spus nicio secundă că Ana nu e vinovată pentru ce a făcut. Ana Morodan a comis niște infracțiuni, a urcat la volan de două ori în aceeași zi, sub influența unor substanțe, medicamente și alcool în cazul ăsta, a pus viețile altora în pericol, are deja 3 dosare penale și va plăti în fața legii.

N-am spus niciodată că ce a făcut ea e ok, că depresia e o scuză! E pur și simplu adevărul din spatele acțiunilor ei; iar dacă eu stiu ce înseamnă să ai depresie, să ai în familie un om care era în același punct de degradare psihică și emoțională cum e Ana acum și în mine, în momentul ăsta, e compasiune și blândețe, în loc de scârbă, spurcăciune și blesteme, asta este cine sunt eu ca om!”, a spus Aluziva la Insta Story.

zanni-jigniri-grave-la-adresa-anei-morodan-si-aluzivei-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Aluziva îl dă în judecată pe Zanni

Apoi, ea a revenit cu o postare în care a spus că îl dă în judecată pe Zanni pentru injuriile aduse.  

„Zanni a zis despre mine, în timpul unui live pe YouTube, că sunt curvă, proastă, urâtă, drogată, handicapată, oligofrenă, steoarfă, a făcut mișto de aspectul meu fizic, de tot ce a putut. Asta DUPĂ ce a zis inițial că Ana Morodan e la rândul ei curvă și merită bătută, legată în lanțuri și ținută nemâncată trei ani de zile – ulterior a zis că merit și eu același lucru.

Un artist de trap cunoscut, persoană publică, un tip care are peste 1 milion de followeri pe net, care e idol pentru o mulțime de adolescenți.

Nu am de gând să trec cu vederea peste câte a putut să spună despre mine și Ana Morodan, în ce hal ne-a jignit pe amândouă și cu câtă lejeritate a zis că femeile merită bătute, în general.

Nu doar că mă duc mâine la poliție să îi fac plângere, dar chiar îl voi da în judecată, pentru că vreau să plătească pentru comportamentul lui. E prima dată când fac așa ceva. Sper că asta să fie o lecție nu doar pentru el, ci pentru toate persoanele care se folosesc de social media pentru a împrăștia idei și mentalități toxice, hate speech și violentă domestică”, a scris Aluziva pe Instagram.

Ulterior, Aluziva a spus că Zanni i-a cerut iertare pentru că a înjurat-o, iar peste puțin timp, a încep s-o jignească din nou într-un alt LIVE.

Îmi cer scuze că te-am jignit. Poți continua cu procesul. Voiam doar să îmi cer scuze că te-am jignit”, este mesajul trimis de Zanni.

zanni-jigniri-grave-la-adresa-anei-morodan-si-aluzivei-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

Zanni, după ce Aluziva a spus că îl dă în judecată

Apoi, Zanni a dezbătut și el subiectul pe contul său de Instagram și a mărturisit că s-a enervat în momentul în care a văzut că cineva are compasiune pentru Ana Morodan. Inițial, spune el, i-a părut rău că a înjurat-o pe Aluziva, însă acum nu își mai regretă faptele.

„Oamenii mi-au cerut să reacționez. Nu știam de Ana Morodan. Și în timp ce mă uitam și aveam oameni pe live, nu puteam digera informația. Doar mă știți cum reacționez și cum vorbesc atunci când ceva mi se pare extraordinar de grav. Am început să înjur. (…) Am boscorodit-o la fel cum ar trebui să boscorodească oricine drogații. Mai ales drogații care pun în pericol alți oameni și care se urcă la volan. Nu ai cum să ai o reacție de empatie. Cine empatizează cu asemenea persoane… la fel, te pui în calea mea când vreau să îl judec pe cel care se droghează, te înjur și pe tine. (…)

Când am văzut comentariul Aluzivei, am zis: „Băga-mi-aș … în lumina ta! Aia s-a urcat drogată la volan și tu ai compasiune pentru ea?!” Tu crezi că eu am reacțiile alea doar pe LIVE-urile mele sau ce? Să vină Poliția să vadă că sunt alergic la drogați și că nu permit să văd compasiune pentru așa ceva. (…)

Nu a fost o greșeală reacția mea. Apoi, Aluziva a pus „Zanni și-a cerut scuze”. Păi, de fiecare dată îmi pare rău când înjur. Nu mi-am cerut scuze pentru reacția mea. (…) Când m-am calmat, i-am zis Aluzivei: „Continuă cu Poliția. Doar vreau să-mi cer scuze că te-am înjurat.” Acum nu-mi mai pare rău că te-am înjurat pentru că mi-am dat seama că asta îți dorești, de fapt. De-abia așteptai un moment d-ăsta pe Internet. (…)

Să vină Poliția să facă ce? Să mă ia în brațe? Să mă angajeze la Antidrog pentru că sunt alergic la drogați? Ce să facă Poliția? (…) Atâta timp cât tu ai o compasiune falsă pentru drogați, pentru mine ești egală cu zero. Nu mă interesează ce-ai făcut tu bun în viața asta. Ești o prefăcută și prefăcuți am întâlnit mulți”, a spus Zanni, pe Instagram.

zanni-jigniri-grave-la-adresa-anei-morodan-si-aluzivei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 9

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton