Homepage  / Vedete străine

Zara Phythian, din „Doctor Strange” și soțul ei, acuzați că au întreținut relații intime cu o fată de 13 ani

Zara Phythian, din „Doctor Strange” și soțul ei, acuzați că au întreținut relații intime cu o fată de 13 ani
5

de Roxana Mirea,

Zara Phythian, o actriță care a jucat în „Doctor Strange”, și soțul ei, Victor Marke, au fost acuzați că au întreținut relații intime cu o adolescentă. Fata avea doar 13 ani la vremea respectivă. Totul s-ar fi întâmplat între anii 2005 și 2008.

Zara Phythian, actriță din „Doctor Strage”, acuzată de abuz sexual

Zara Phythian, o actriță care a jucat în „Doctor Strange”, a fost acuzată că a întreținut relații intime cu o adolescentă, împreună cu soțul ei, potrivit unui raport.

Zara Phythian – o artistă în arte marțiale care a jucat rolul unui vrăjitor în filmul Marvel din 2016 – a fost acuzată abuz sexual împreună cu soțul ei, Victor Marke pentru că „a întreținut în mod repetat relații sexuale” cu o fetiță de 13 ani, potrivit Nottinghamshire Post.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Fata, care este acum este adultă, susține că Zara Phythian, în vârstă de 36 de ani, și Victor Marke, în vârstă de 59 de ani, au îndopat-o cu alcool și au abuzat-o sexual între anii 2005 și 2008. Ea a mai spus că cei doi au filmat unele dintre întâlniri.

„Știam că este greșit, dar nu știam cum să ies din situația asta sau ce să spun”, le-a spus ea polițiștilor, potrivit publicației, scrie Page Six.

Îmi amintesc că am încercat să copiez reacția Zarei de atunci, pentru că o admiram și încercam să fiu ca ea din toate punctele de vedere.”

Atât Phythian, cât și Marke erau instructori de arte marțiale în Marea Britanie când adolescenta a luat legătura cu ei. Femeia susține acum că Zara Phythian i-a cerut să joace un joc cu provocări și să-i facă sex oral lui Marke.

Zara Phythian și soțul ei au negat acuzațiile în instanță.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton