Homepage  / Vedete româneşti

Zarug a dezvăluit ce făcea la Paris, în fiecare duminică. „Nu am mai spus asta nimănui”

Zarug a dezvăluit ce făcea la Paris, în fiecare duminică. „Nu am mai spus asta nimănui”
7

de Roxana Mirea,

Zarug, fostul concurent de la Asia Express, a vorbit recent despre experineța studiilor la Paris. Nu i-a fost ușor să își schimbe viața și să plece într-o țară străină, dar își dorea cu ardoare să studieze moda, în ciuda faptului că părinții lui nu au fost de acord inițial. Pe de altă parte, Zarug a și devăluit un lucru pe care nu l-a mai spus nimănui. Iată ce făcea el în fiecare duminică, pe când se afla la Paris.

Zarug, despre experiența studiilor la Paris

Zarug a stat de vorbă cu Mihai Ghiță, în cadrul emisiunii „În oglindă”, de pe canalul de Youtube theXclusive. Printre altele, fostul concurent de la Asia Express, de la Antena 1, a vorbit și despre experiența studiilor la Paris.

M-am dus la acel interviu. Nu știam că am luat interviul. De altfel, ăia îmi trimiseseră un mail după interviul ăsta, care a intrat în spam. Am și început anul cu două săptămâni mai târziu decât trebuia tocmai din cauză că nu găsisem mailul de acceptare. M-m dus la interviu, am căutat anunțuri imobiliare ca să închiriez o garsonieră. Nu aveam cu ce plăti nicio garsonieră, îți dai seama. M-am întors la București cu anunțurile, cu hârtiuțe, cu toate linkurile, ca să încep demersurile. Nu aveam unde să locuiesc în Paris. Am intrat la școală și aveam și banii pentru taxă. Mama s-a resemnat că nu există să mă întoarcă înapoi din calea mea, fapt pentru care s-a conformat să mă ajute financiar, chiar dacă inițial nu a vrut. (… ) Practic,  Ioana Crăciunescu m-a ajutat. Când am ajuns la Paris, femeia mi-a rezervat un hotel pentru câteva zile când am ajuns eu în Paris”, a spus Zarug, la „În oglindă”.

zarugIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Zarug: „Nu mi-a fost ușor”

Zarug recunoaște că nu i-a fost ușor din momentul în care s-a decis să studieze moda la Paris. Pe de altă parte, are și foarte multe amintiri frumoase din acea perioadă, dar și unele mai puțin plăcute.

„Nu mi-a fost ușor. Am lucrat cu un cocainoman când am intrat în al doilea intership, care era complet nebun și isteric și trebuia să îl suport, până când n-am mai putut să îl suport. Oricum, am plecat destul de repede. Nu l-am suportat mult timp.

Am terminat școala. Am făcut un intership și apoi un al doilea intership, care s-a transformat întru-un contract pe durată nedeterminată. Eram primul din clasă care avea un contract pe durată nedeterminată pe o poziție foarte bună. Eram șef de studio”, a mai povestit Zarug.

„Nu am mai spus asta nimănui”

În continuare, Zarug a dezvăluit ce făcea în fiecare duminică, pe când se afla la Paris. El spune că este o persoană credincioasă și că are o relație personală cu Dumnezeu, pe care îl consideră prietenul lui.

Eu nu merg la biserică. Eu sunt o persoană foarte credincioasă, dar deloc religioasă. Am o aversiune pentru orice fel de religie care echivalează cumva materialul cu spiritul. Nu mă interesează și atunci relația mea cu Dumnezeu este una extrem de personală, în care este ca un soi de prieten care este mereu lângă mine și cu care vorbesc. Când eram la Paris, în fiecare duminică, de exemplu, mă trezeam dimineața și plecam la plimbare și aruncam în Sena o scrisoare pe care i-o adresam lui Dumnezeu. Uite, asta nu am mai spus nimănui.  (…) Mă consider un om norocos pe care Dumnezeu l-a ajutat și îl ajută în continuare”, a povestit Zarug.

În cadrul aceluiași interviu, Zarug a vorbit și despre viața sentimentală și a spus cine l-a dezamăgit.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton