Homepage  / Vedete româneşti

Zarug critică aspru artistele din România. „Nu le mai deosebești una de alta”

Zarug critică aspru artistele din România. „Nu le mai deosebești una de alta”
9

de Roxana Mirea,

Popularitatea lui Zarug în rândul oamenilor a crescut după participarea lui la „Asia Express”, de la Antena 1. Acum, el este concurent și la „Te cunosc de undeva”, unde face echipă cu Jazzy Jo. Zarug este cunoscut și pentru modul în care alege să spună lucrurilor pe nume, fără a-i fi teamă să afirme ceea ce gândește. Iată ce a putut să spună despre stilul vestimentar al vedetelor.

Zarug critică stilul vestimentar al vedetelor

De cele mai multe ori, Zarug spune ceea ce gândește și nu dă importanță modului în care cuvintele lui ar putea fi interpretate de către ceilalți. Recent, el a dezvăluit pentru ego.ro. că, atunci când vine vorba de moda din România, are artiști pe care îi preferă, printre care Corina Budi. Pe de altă parte, Zarug le-a criticat aspru pe vedete pentru că „majoritate tind să se alinieze la un trend”.

zarug-6img-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Nu am vedete preferate care să se îmbrace într-un fel extraordinar. Am artiști care îmi plac. Corina Budi, este în continuare, o fată care înțelege importanța unei imagini, nu neapărat scumpe, căci nu despre asta este vorba, ci care să o diferențieze de alți artiști.

Marea majoritate tind să se alinieze la un trend, la un moment dat nu le mai deosebești una de alta. Te trezești cu o armată de blonde mulate, cât mai dezgolite, cântând la fel.

Eu cred că artiștii adevărați știu să se pună într-o lumină specială, nu se aliniază la ce se întâmplă în alte țări și nu se inspiră de la artiștii preferați din alte țări pentru a deveni copii regionale la olimpiada județeană de stil Madonna”, a declarat Zarug într-un interviu acordat sursei menționate anterior.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton