Homepage  / Vedete româneşti

Zarug, prima reacție după eliminarea de la Asia Express. „A fost mult, a fost intens”

Zarug, prima reacție după eliminarea de la Asia Express. „A fost mult, a fost intens”
9

de Roxana Mirea,

Zarug și Lorelei Bratu au fost eliminați de la Asia Express, sezonul 4, de la Antena 1. Patrizia Paglieri & Francesco, Lidia Buble & Estera, Zarug & Lorelei sunt cele trei echipe care au intrat în cursa pentru „Ultima Șansă ”. Într-un fel sau altul, Zarug și Lorelei au abandonat lupta.

Zarug, prima reacție după eliminarea de la Asia Express

Zarug și Lorelei au fost eliminați de la Asia Express, miercuri, 20 octombrie. Patrizia Paglieri & Francesco și Lidia Buble & Estera au reușit să ajungă în timp util la Irina Fodor, fapt care le-a oferit pașapoartele pentru Georgia. În ceea ce-i privește pe Zarug și Lorelei, cei doi au întâmpinat ceva dificultăți pe drum și au refuzat să ducă probele până la bun sfârșit, chiar dacă se știa de la început că nestemata va fi roșie.

După ce s-a aflat care este echipa eliminată, Zarug a avut prima reacție pe rețelele sociale. Acesta a vrut să le mulțumească oamenilor care i-au susținut și care i-au descoperit prin intermediul emisiunii.

Am zis că vreau să dau și eu mesaj de mulțumire către oameni, în primul rând, pentru că așa ne-ați cunoscut, așa ne-ați descoperit și ați decis că ne placeți și vă mulțumim pentru că ne-ați urmărit la Asia Express. Asia Express nu continuă cu noi, dar viața merge înainte. Vă pup”, a spus Zarug, după eliminarea de la Asia Express, pe Instagram.

A fost mult, a fost intens, a fost cu bucurie si cu lacrimi. A fost o placere”, a mai scris el.

246713622_1535143083484650_8767410546507875066_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Surorile Buble, în lacrimi după eliminarea lui Zarug și Lorelei

Pe de altă parte, Lidia și Estera Buble au suferit foarte mult din cauza plecării celor doi de la Asia Express – Drumul Împăraților. Cu ochii în lacrimi, Lidia Buble a mărturisit că o încearcă aceleași sentimente ca atunci și că au împărțit cu Zarug și Lorelei multe momente de neuitat.

„A fost o plăcere să vă cunosc și să împart cu voi atât de multe momente frumoase. Am același sentiment ca atunci. Vă iubesc mult și îmi pare rău că nu mai sunteți. A fost o cursă atât de grea și atât de nebună, cu un final foarte trist. Pentru noi două a fost foarte trist și îmi pare rău că n-au mai reușit să se vadă pe tv testimonialele, unde am vorbit despre prietenia noastră. Eu și Esti am avut o prietenie foarte faină cu ei la Asia Express și am avut atât de multe momente super faine pe care n-o să le uit niciodată. Au fost singurii oameni care au avut curajul să pună punctul pe i”, a săus Lidia Buble pe Instagram.

Mi-a părut foarte, foarte rău că au plecat Zarug cu Lorelei. Am plâns după ei de ne-am spart”, a spus și Estera Buble.

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton