Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Zarug s-a apucat de cântat. „M-am întors într-o depresie cruntă și…”

Motivul pentru care Zarug s-a apucat de cântat. „M-am întors într-o depresie cruntă și...”
8

de Roxana Mirea,

Zarug a devenit cunoscut după ce a participat la Asia Express 2021, de la Antena 1. El a câștigat rapid simpația publicului datorită stilului său excentric, fiind mereu asumat și fără inhibiții atunci când se află în fața camerelor. Ei bine, Zarug s-a apucat de cântat și a explicat și de ce a luat această decizie.

De ce Zarug s-a apucat de cântat

Zarug a dezvăluit că s-a apucat de cântat. El a activat mult timp în domeniul modei, însă, cu timpul și-a dat seama că muzica este adevărata lui iubire. În cadrul emisiunii „Duet”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Zarug a explicat cum s-a îndrăgostit de muzică.

„Am început să cânt ca terapie, ca să nu mă duc la psihoterapeut, după ce m-am întors de la un job de nimic, de unde speram eu că îmi făceam viitorul și m-am întors într-o depresie cruntă și nu știam. Toată viața mea am crezut că sunt bun la un singur lucru și credeam că este ceea ce fac deja, chiar așa cum era cu rezultatele alea, care, da, erau legate de respect, reputație.

Este vorba de modă. Când m-am întors de la Paris cu acest eșec în spinare nu știam cine sunt., pentru că intrasem efectiv într-o criză. Moda nu mă mai mulțumea deloc aici. De altfel, eram mai mult decât disperat să scap de fauna asta oribilă și atunci m-au împins prietenii să mă duc spre canto să mă relaxez, pentru că nu făceam altceva decât să mă sparg și să plâng”, a declarat Zarug, potrivit wowbiz.ro.

zarug-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Zarug vrea să își găsească vocea proprie

Zarug nu se simte în totalitate împlinit. Acesta spune că încă nu și-a descoperit stilul muzical propriu. El este în căutarea unei voci care să fie doar a lui și care să nu semene cu nio altă voce.

Am impresia câteodată că eu sunt un canal prin care cântă o moartă care îmi place mie foarte tare și atunci vocea aia nu mai seamănă cu nimic altceva, dar nu o simt ca fiind neapărat vocea mea. Eu sunt în continuare în căutarea unei voci a mea și numai a mea, cu care să pot cânta orice, în așa fel încât să simt că am dat maximul ce puteam pe piesă”, a mai mărturisit Zarug, în emisiunea online „Duet”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton