Homepage  / Televiziune

Zarug s-a simțit rău la Asia Express și a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Credeam că o să mor”

Zarug s-a simțit rău la Asia Express și a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Credeam că o să mor”
11

de Roxana Mirea,

Lui Zarug i s-a făcut rău în ediția cu numărul 11 a emisiunii Asia Express. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale. Zarug mergea alături de Lorelei pe o stradă îngustă și a cerut ajutorul unor oameni care stăteau la o masă la o terasă. Totuși, n-a mai durat mult și concurentul a simțit cum rămâne fără puteri.

Zarug s-a simțit rău la Asia Express

Concurenții au avut de îndeplinit o nouă misiune pe Drumul Împăraților. Aceștia trebuiau să ajungă pe plaja Oludeniz, acolo unde Irina Fodor îi aștepta pentru a dezvălui ce alte surprize le-a pregătit. În drum spre Irina, lui Zarug i s-a făcut rău la Asia Express și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Zarug și Lorelei se aflau pe o stradă îngustă și încercau să găsească pe cineva care să îi ajute să finalizeze misiunea.

N-ați vrea să aveți milă de niște proști și să ne duceți la plajă pentru un concurs? Vă rugăm! E o emisiune TV. Dacă nu ne ajutați va trebui să mergem pe jos și să murim pe drum. O să ne aveți pe conștiință”, le-a zis Zarug oamenilor de la terasă, vizibil obosit.

Cred că pentru emisiune e mai bine dacă muriți”, a fost replica surprinzătoare a unuia dintre meseni.

Zarug a avut nevoie de îngrijiri medicale la Asia Express

N-a mai durat mult și Zarug a simțit cum rămâne fără puteri. Acesta a înțeles că semnele pe care i le transmite corpul lui nu sunt deloc bune, așa că a pus mâna pe telefonul de urgență și a chemat un medic. Zarug a primit îngrijiri medicale la Asia Express, i s-a luat tensiunea și i s-a dat o pastilă. Starea lui de rău a fost cauzată de o tensiune arterială ridicată.

Începuseră să îmi țiuie urechile, să amețesc, să simt că nu pot respira și bineînțeles că toate semnele astea din familie știu că nu sunt bune deloc, fapt pentru care am pus mâna pe telefonul de urgență și am chemat un doctor. Am o urgență, vreau doctorul! Mi se învârte capul!”, a zis Zarug.

zarug-asiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Zarug a vrut să abandoneze următoarea misiune

După ce toți concurenții au ajuns la Irina Fodor și s-a aflat care a fost echipa care a câștigat Imunitatea la Asia Express, s-a dat startul la o nouă probă. Având în vedere starea lui de rău, Zarug a vrut să abandoneze, spunând că oricum nu au nicio șansă să câștige din cauza faptului că nu se simțea bine.

Mergem acolo și apoi trebuie să ne întoarcem aici? Eu îngrozit de altfel de ce urma să se întâmple. Cu rucsacii în spate, în soare, de credeam că o să mor, în condițiile în care au am făcut 17 tensiune. Nu, nu are niciun sens. Vreau la umbră. Și am refuzat să mai merg. Evaluând logic șansele ca noi să ne putem califica la acel joc de Amuletă, primele două echipe urmând să se califice, noi plecând cu un handicat enorm tura asta. N-avea niciun sens să călătoresc 80 de kilometri ca să am de unde mă întoarce. Și am zis „ok. aici stau până se întorc”. Dar cine m-o fi pus să vin, nu știu”, a mai declarat Zarug la Asia Express.

Totuși, el și Lorelei au luat-o din loc și și-au adunat puterile pentru a încerca să ducă misiunea la bun sfârșit.

Mi s-au stabilizat pulsul și tensiunea.  Am zis ok, trecem peste, s-a încheiat momentul. Next. Starea era exact aceeași, doar că nu îmi mai țiuiau urechile și nu mă mai simțeam într-un pericol de viață iminent”, a mai afirmat acesta.

Sursa Foto: a1.ro, captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton